Mowa nienawiści
Re: Mowa nienawiści
Dzibar ty po domach powinnaś chodzić i nawracać:P
Oto słowo drobiowe.
Oto słowo drobiowe.
jak może nawracać osoba która żyje w grzechu i nawet do komunii nie ma prawa iść???
~do dzibar
skoro tak - wszystko w rękach Boga - to po co te procesy - taka była Jego wola
skoro tak - wszystko w rękach Boga - to po co te procesy - taka była Jego wola
masz racje - prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw - w twoim wypadku już wyszła i pokazała się w sądzie
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Mylisz pojęcia, a ja nie jestem od nawracania:) - to jest właśnie rola kapłanów
to, ze wierzę w Boga i jestem chrześcijanką to jest mój świadomy wybór i sprawa mojej wolnej i nieprzymuszonej woli ( tu duża zasługa moich rodziców, ale świadomie sama podjęłam decyzję już jako dorosła osoba i swój krzyż noszę z godnościa nie uchylajac się od kary )
Własnie na tym polega dawanie świadectwa swojej wierze, że bedąc człowiekiem - nie udajemy Boga i ze skruvją nosimy swój krzyż i żałując za grzechy popełnione nie unikamy, ale rozwiazujemy swoje problemy
)))))))))))))))))
to, ze wierzę w Boga i jestem chrześcijanką to jest mój świadomy wybór i sprawa mojej wolnej i nieprzymuszonej woli ( tu duża zasługa moich rodziców, ale świadomie sama podjęłam decyzję już jako dorosła osoba i swój krzyż noszę z godnościa nie uchylajac się od kary )
Własnie na tym polega dawanie świadectwa swojej wierze, że bedąc człowiekiem - nie udajemy Boga i ze skruvją nosimy swój krzyż i żałując za grzechy popełnione nie unikamy, ale rozwiazujemy swoje problemy

Dzidka
1. nawracanie rola kapłanów - a jakich to my mamy kapłanów? dewiantów, chciwych, politykierów
2. póki co źle rozwiązujesz swoje problemy i żyjesz w ghrzechu - taka wola Boga? czy twoje wybory życiowe?
2. póki co źle rozwiązujesz swoje problemy i żyjesz w ghrzechu - taka wola Boga? czy twoje wybory życiowe?
Oprócz Mowa nienawiści - HYdE PaRK przeczytaj również:
prosba
Zastanawiające...
i minął kolejny 4
A ty jesteś na TAK czy na NIE?
Kolejny sabat oszołomów i czarownic!
daj nam siłę
Czy to obraza i profanum?
A ja już nie będę beształ dzibar bo dobry ze mnie ateista;)
Dlaczego nie ma pracy w Polsce?
Opania nie chciał zagrać Lecha - dobrze czy źle?
Popieram ministra Boniego
Co PiS da Polsce?
Polski Breivik złapany!
Jakie filmy lubicie?
Może jednak coś docenić?
NOWE STANDARDY PIS-U