może ja źle myśle - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 29 paź 2014, 13:06

czy to dobra procedura : dziewczyna dostała wyrok o podwyżce alimetów wyrok wysłała do komornika
i po informacji od komornika ja dopiero zmieniam alimenty ???
komornik wysłał tylko jakąś informację do dziewczyny do nas nic i dziewczyna się piekli że nie dostała spłaty a komornik twierdzi że nigdy nie wysyłał nic takiego do gmin poinformował dziewczynę i on jest czysty gmina wymyśla itp itd
asiak

Napisano: 29 paź 2014, 13:10

to jakiś dziwny komornik :)
ty robisz podwyżkę po zaświadczeniu komornika o zmianie wysokości alimentów
dobra procedura- dziewczyna z wyrokiem do komornika art. 29 ust.1 a on informuje organ wypłacajacy świadczenia chyba ze takie zaświadczenie o zmianie wysokości wysłał do wierzycielki więc niech ona ci doniesie i ja chyba nie robiłabym problemu z tego jaka drogą to dno mnie dotarło
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 29 paź 2014, 13:12

nie mogę się dogadać z nim i tą dziewczyną
my nic nie dostaliśmy od niego ona mi z wyrokiem przychodzi że chce spłatę tłumacze jej że my zmieniamy dopiero po piśmie od komornika ale ciężko jest to zrozumieć
poza tym komornik ... że on nigdy nic nie pisał takiego do gmin że gmina wymyśla masakra ...
asiak

Napisano: 29 paź 2014, 13:20

To mu czyli komornikowi, przeczytaj ustawę.....niedouczony jakiś.
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 29 paź 2014, 14:17

tylko że dziewczyna dostała tylko informację od komornika o zwrocie wyroku z dnia ... nic że od tego dnia jest podwyżka nie ma ....
asiak

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x