na czym polegają usługi grupowe?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: śr 500
- Kontakt:
Re: na czym polegają usługi grupowe?
np. tu:
https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=61& ... p207635183
Ale teraz jak widzę, o datach wejścia usług grupowych sprytnie nie piszesz tylko wychwalasz funkcje sd, które być może są fajne i przydatne ale najwcześniej, być może za pół roku więc dziś nie ma kompletnie żadnego sensu zaprzątać sobie nimi głowy, zwłaszcza że mamy co innego do roboty.
https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=61& ... p207635183
Ale teraz jak widzę, o datach wejścia usług grupowych sprytnie nie piszesz tylko wychwalasz funkcje sd, które być może są fajne i przydatne ale najwcześniej, być może za pół roku więc dziś nie ma kompletnie żadnego sensu zaprzątać sobie nimi głowy, zwłaszcza że mamy co innego do roboty.
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
no i nic tam nie pisałem o SIO jakoby miałoby być w tym roku udostępnione.
O ZUS pisałem gdyż taką oficjalną informację dostali wszyscy Dostawcy i na dzień dzisiejszy nowej oficjalnej informacji nie ma.
Nieoficjalne przewijają się różne, ale ostatnią oficjalną informacją było ze ZUS w maju.
Zatem Twoje stwierdzenie o wygadywaniu głupot nie znajduje oparcia w faktach i wydaje mi się absolutnie nie na miejscu, zważywszy na ogrom pracy wykonany przez Dostawców, aby dostarczyć Wam narzędzie, sugeruję przeproszenie (z kwiatami nie musisz przychodzić jak pewien poseł
).
pozdrawiam
O ZUS pisałem gdyż taką oficjalną informację dostali wszyscy Dostawcy i na dzień dzisiejszy nowej oficjalnej informacji nie ma.
Nieoficjalne przewijają się różne, ale ostatnią oficjalną informacją było ze ZUS w maju.
Zatem Twoje stwierdzenie o wygadywaniu głupot nie znajduje oparcia w faktach i wydaje mi się absolutnie nie na miejscu, zważywszy na ogrom pracy wykonany przez Dostawców, aby dostarczyć Wam narzędzie, sugeruję przeproszenie (z kwiatami nie musisz przychodzić jak pewien poseł

pozdrawiam
Tomek
-
- Stażysta
- Kontakt:
Przecież w poście których podlinkowałem wyżej, linkujesz materiały Twojej firmy propagujące szkolenia, w których jest mowa o usługach grupowych, które jakoby mają być udostępnione w maju, co jest nieprawdą.
https://www.public.sygnity.pl/zabezpiecz ... 62018-1252
Nie brnij bo się kompromitujesz, a marna socjotechnika na mnie nie działa
https://www.public.sygnity.pl/zabezpiecz ... 62018-1252
Nie brnij bo się kompromitujesz, a marna socjotechnika na mnie nie działa
-
- Stażysta
- Kontakt:
A ponadto, to charytatywnie tej pracy Twoja firma, ani Ty nie wykonuje, tylko jest zobowiazana to robić, bo takie macie umowy, za które zostało wam zapłacone, że zmiany wynikające ze zmian prawnych macie OBOWIĄZEK w SD wprowadzić.
I przestań bujać, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero
I przestań bujać, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Jeszcze raz: ostatnia informacja przekazana oficjalnie przez MRPiPS Dostawcom pokrywa się w 100% z tym co napisałem oraz z tym linkiem który podajesz. Bezpodstawne jest pisanie przez Ciebie że jest to nieprawdą.
Tomek
-
- Stażysta
- Kontakt:
Jeszcze raz:
przestań wciskać czytelnikom forum kit, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero.
przestań wciskać czytelnikom forum kit, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero.
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
A Ty swoje ...
Poczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi od początku. Pisałem że ZUS ma być uruchomiony w maju. I taka jest ostatnia oficjalna informacja z MRPiPS. Nieoficjalnie pojawiają się inne terminy, ale nawet one nie wykraczają poza ten rok, a żadne ostateczne decyzje nie zostały podjęte. Nie wiem więc skąd Twoja pewność że "to temat przyszłego roku". A o pozostałych dwóch usługach nigdy nie pisałem, że będą uruchomione w maju.
I nie wiem skąd tyle niechęci w Twoich wypowiedziach. Nie uważam żebym zasłużył sobie czymkolwiek na to, na wszelkie pytania Czytelników forum staram się odpowiadać wyczerpująco i zgodnie z moją najlepszą wiedzą. Wręcz przeciwnie wydaje mi się, że w prosty sposób wytłumaczyłem wielu ludziom o co chodzi w tych usługach, a pytanie o co w nich chodzi było tematem tego wątku.
pozdrawiam
Poczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi od początku. Pisałem że ZUS ma być uruchomiony w maju. I taka jest ostatnia oficjalna informacja z MRPiPS. Nieoficjalnie pojawiają się inne terminy, ale nawet one nie wykraczają poza ten rok, a żadne ostateczne decyzje nie zostały podjęte. Nie wiem więc skąd Twoja pewność że "to temat przyszłego roku". A o pozostałych dwóch usługach nigdy nie pisałem, że będą uruchomione w maju.
I nie wiem skąd tyle niechęci w Twoich wypowiedziach. Nie uważam żebym zasłużył sobie czymkolwiek na to, na wszelkie pytania Czytelników forum staram się odpowiadać wyczerpująco i zgodnie z moją najlepszą wiedzą. Wręcz przeciwnie wydaje mi się, że w prosty sposób wytłumaczyłem wielu ludziom o co chodzi w tych usługach, a pytanie o co w nich chodzi było tematem tego wątku.
pozdrawiam
Tomek
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
@Sygnity, zasłużyłeś tym, że masz inne zdanie niż opsxyz
Sprawdziłem jego posty i w wielu z nich ta osoba krytykuje wszystko i wszystkich (np. Mazurkiewicz).
Także Sygnity zachowaj spokój grabarza, tamten typ tak po prostu ma.

Także Sygnity zachowaj spokój grabarza, tamten typ tak po prostu ma.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
Oprócz na czym polegają usługi grupowe? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Utrata uzysk u tego samego pracodawcy przekracza
nowe dziecko - jaki skład rodziny?
Jesli matka jest nie aktywna zawodowo w Polsce, a ojciec jes
zwrot wniosku przez UW z powodu braku mozliwości ustalenia k
Kolejne odwołanie od decyzji do SKO już utrzymanej przez SKO
W składzie rodziny ojciec- obywatel Ukrainy
nie sprawowanie opieki nad dzieckiem
za który miesiąc wziąć dochód?
Decyzja SKO do ponownego rozpatrzenia
utrata pracy zagranicznej/nowy wniosek/ tłumaczenia
Koordynacja stary i nowy okres!!
wstrzymanie na wniosek strony, mąż podjął pracę za granicą.
czy robić uzysk z zasiłku w wysokości zasiłku macierzyńskieg
Jak liczyć dochód, 10 dni pracowała i L4 do końca
W trakcie pobierania świadczenia zgłosiła ze mąż za granicą
uzysk z nawiązania umowy o pracę