na czym polegają usługi grupowe?

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
opsxyz22
Stażysta
Zajmuję się: śr 500
Kontakt:

Re: na czym polegają usługi grupowe?

Post autor: opsxyz22 »

np. tu:

https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=61& ... p207635183

Ale teraz jak widzę, o datach wejścia usług grupowych sprytnie nie piszesz tylko wychwalasz funkcje sd, które być może są fajne i przydatne ale najwcześniej, być może za pół roku więc dziś nie ma kompletnie żadnego sensu zaprzątać sobie nimi głowy, zwłaszcza że mamy co innego do roboty.
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

no i nic tam nie pisałem o SIO jakoby miałoby być w tym roku udostępnione.
O ZUS pisałem gdyż taką oficjalną informację dostali wszyscy Dostawcy i na dzień dzisiejszy nowej oficjalnej informacji nie ma.
Nieoficjalne przewijają się różne, ale ostatnią oficjalną informacją było ze ZUS w maju.
Zatem Twoje stwierdzenie o wygadywaniu głupot nie znajduje oparcia w faktach i wydaje mi się absolutnie nie na miejscu, zważywszy na ogrom pracy wykonany przez Dostawców, aby dostarczyć Wam narzędzie, sugeruję przeproszenie (z kwiatami nie musisz przychodzić jak pewien poseł ;) ).
pozdrawiam
Tomek
opsxyz22
Stażysta
Kontakt:

Przecież w poście których podlinkowałem wyżej, linkujesz materiały Twojej firmy propagujące szkolenia, w których jest mowa o usługach grupowych, które jakoby mają być udostępnione w maju, co jest nieprawdą.

https://www.public.sygnity.pl/zabezpiecz ... 62018-1252

Nie brnij bo się kompromitujesz, a marna socjotechnika na mnie nie działa
opsxyz22
Stażysta
Kontakt:

A ponadto, to charytatywnie tej pracy Twoja firma, ani Ty nie wykonuje, tylko jest zobowiazana to robić, bo takie macie umowy, za które zostało wam zapłacone, że zmiany wynikające ze zmian prawnych macie OBOWIĄZEK w SD wprowadzić.
I przestań bujać, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Jeszcze raz: ostatnia informacja przekazana oficjalnie przez MRPiPS Dostawcom pokrywa się w 100% z tym co napisałem oraz z tym linkiem który podajesz. Bezpodstawne jest pisanie przez Ciebie że jest to nieprawdą.
Tomek
opsxyz22
Stażysta
Kontakt:

Jeszcze raz:
przestań wciskać czytelnikom forum kit, że nic nie wiesz o tym, że usługi grupowe to temat przyszłego roku dopiero.
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

A Ty swoje ...

Poczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi od początku. Pisałem że ZUS ma być uruchomiony w maju. I taka jest ostatnia oficjalna informacja z MRPiPS. Nieoficjalnie pojawiają się inne terminy, ale nawet one nie wykraczają poza ten rok, a żadne ostateczne decyzje nie zostały podjęte. Nie wiem więc skąd Twoja pewność że "to temat przyszłego roku". A o pozostałych dwóch usługach nigdy nie pisałem, że będą uruchomione w maju.

I nie wiem skąd tyle niechęci w Twoich wypowiedziach. Nie uważam żebym zasłużył sobie czymkolwiek na to, na wszelkie pytania Czytelników forum staram się odpowiadać wyczerpująco i zgodnie z moją najlepszą wiedzą. Wręcz przeciwnie wydaje mi się, że w prosty sposób wytłumaczyłem wielu ludziom o co chodzi w tych usługach, a pytanie o co w nich chodzi było tematem tego wątku.

pozdrawiam
Tomek
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Post autor: Ojciec76 »

@Sygnity, zasłużyłeś tym, że masz inne zdanie niż opsxyz :) Sprawdziłem jego posty i w wielu z nich ta osoba krytykuje wszystko i wszystkich (np. Mazurkiewicz).
Także Sygnity zachowaj spokój grabarza, tamten typ tak po prostu ma.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
ODPOWIEDZ