Nagroda a umowa zlecenie

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
Alicja Z.

Nagroda a umowa zlecenie

Post autor: Alicja Z. »

Opiekunka jest zatrudniona na umowę zlecenie czy może otrzymać nagrodę na koniec roku ?
opssss

Re: Nagroda a umowa zlecenie

Post autor: opssss »

Podbijam pytanie i jeśli ktoś ma proszę o wzór umowy zlecenia z zapisem o możliwości przyznania nagrody! Zapewne ktoś już to robił. Proszę, bo sprawa jest PILNA !!!!! :cry:
opssss

Ewka16, masz rację też to znalazłam, ale potrzebuję wzoru umowy zlecenia z adnotacją o przyznaniu nagrody lub aneksu. Jak ten zapis powinien być zawarty. Osoba zatrudniona na umowę zlecenie otrzymała nagrodę w ramach 21.11. Teraz wiem, że jest to sprawa nie tak prosta i oczywista. Więc potrzebuje pomocy aby to "wyprowadzić" i żeby było dobrze. Jeśli możesz mi pomóc to proszę.
ewka16

Post autor: ewka16 »

Niestety nie mogę Ci pomóc bo nie było u nas takiej nagrody. :(
opssss

Dziękuję za szczere chęci, może znajdzie się ktoś kto poratuje ! Pozdrawiam :D
Miłka

Post autor: Miłka »

u nas została sporządzona nowa umowa na zupełnie inną usługę, np. pomoc przy organizacji i roznoszeniu paczek świątecznych. poszło z 85219
opssss

Dziękuję Milka, to też jest jakiś pomysł. Obecnie jednak robimy aneks do umowy zlecenia z informacja o przyznaniu jednorazowej nagrody z okazji Dnia Pracownika socjalnego. Może się obroni. Pozdrawiam. :D
ODPOWIEDZ