O karierę zawodową mojej żony to się nie martw. Poradzi sobie.
Nie mam w sobie nienawiści, jedynie pogardę.
PIS_da już rządził. Co takiego zrobili ? A no obowiązek świateł mijania przez całą dobę i rozwalili nasz najlepszy samolot. Nie było żadnej rewolucji gospodarczej. Jak już wiedzieli, że nie są w stanie sprawować władzy to ją oddali. Łatwiej skamleć w ciężkich czasach jako opozycja. Wokół tych nieudaczników stworzono całą religię i nawet zrobiono do religii tej męczenników. W wyborach prezydenckich też klasę pokazał. Prowadził nad gajowymi i wiedział że ma wygraną w kieszeni, to zaczął machać do tego z LSD co ślinił się na ławce do staruszki, podskakując i wołając -ja też jestem trochę różowy!!! Normalnie mąż stanu. Ostatnie wybory parlamentarne? Kampania wyborcza sejmowa ostatnia? - jakby chcieli a nie mogli. Trudno się rządzi, gdy cała gospodarka kuleje i nie bardzo jest komu zabrać.
Ostatnie pazerne ataki na władzę tych sekciarzy są spowodowane tym, że prawdopodobnie gospodarka odbija i wskaźniki makro idą w górę. Znowu będą mogli przyszyć sobie sukcesy, na które nie mieli absolutnie wpływu.