Po utworzeniu decyzji Pani X nie mogę jej zatwierdzić ponieważ pojawia się komunikat:
"w systemie jest już decyzja o nr...., której dodatki pokrywają się z tą decyzją".
Sprawdziłam wskazaną decyzję przez program decyzję, wynika z niej że jest to dodatek mieszkaniowy przyznany Panu Y na lokal, który był 2 lata temu miejscem zamieszkania Pani X. Adresy są różne także - inne ulice . Od 2 lat Pani X i Pan Y pobierają dodatki mieszkaniowe na swoje mieszkania i nigdy nie było z tym problemu. Podejrzewam, że to wina wgrania nowej wersji...
Ktoś, coś...
Nie mogę zatwierdzić decyzji - Sygnity
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW, FA, KDR, DM, DE
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nie mogę zatwierdzić decyzji - Sygnity
miałam podobny problem,
u nas okazało się, że dwóch wnioskodawców miało ten sam adres wpisany do bazy danych,
sprawdź, może u Ciebie też się pokrywają adresy, może u tej poprzedniej został adres pobytu, lub zameldowania, lub tymczasowy taki sam jak u nowej,
u nas w kamienicach numeracja mieszkań jest czasami pomieszana, wtedy jestem zmuszona u jednaj z rodzin dopisać do numeru mieszkania literkę "a" żeby weszło,
u nas okazało się, że dwóch wnioskodawców miało ten sam adres wpisany do bazy danych,
sprawdź, może u Ciebie też się pokrywają adresy, może u tej poprzedniej został adres pobytu, lub zameldowania, lub tymczasowy taki sam jak u nowej,
u nas w kamienicach numeracja mieszkań jest czasami pomieszana, wtedy jestem zmuszona u jednaj z rodzin dopisać do numeru mieszkania literkę "a" żeby weszło,
GORZATKA
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW, FA, KDR, DM, DE
- Kontakt:
Re: Nie mogę zatwierdzić decyzji - Sygnity
Faktycznie, pomogło...
Dodałam ukośnik przy numerze mieszkania.
Dzięki serdeczne
Dodałam ukośnik przy numerze mieszkania.
Dzięki serdeczne
Oprócz Nie mogę zatwierdzić decyzji - Sygnity - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
1 ha przeliczeniowy
przyrównywanie i liczenie wydatków najem SM
wnioskodawcy z prywatnego najmu- kompletowanie wniosku
ogrzewanie gazowe w piwnicy - czy liczyć ryczałt?
Program Cheops
nieprawdziwy skład podany we wniosku
odmowa, za niskie wydatki
Programy do dodatków mieszkaniowych
rodzina zastępcza
inna liczba osób
Wznowienie postępowania i zwrot DM
Wyliczenie
umowa o dożywocie
działalność gospodarcza
koszty uzyskania przychodu
Dodatki Mieszkaniowe Signity