Nie odnaleziono podanej tożsamości CBB - Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 23 sty 2018, 15:19

Wprowadziłam wniosek w związku ze zmianą sytuacji – urodzenie dziecka. Wybieram w Empatii „Weryfikacja tożsamości w CBB” i wyskakuje informacja „Nie odnaleziono podanej tożsamości”. Wczoraj wprowadziłam wniosek. Dzisiaj próbowałam z nów sprawdzić i to samo wyskakuje. Co ztym zrobic?
karolina09
Podinspektor
Od: 12 maja 2017, 7:44
Zajmuję się: SR, FA, SW

Napisano: 23 sty 2018, 15:26

Nic. Dopiero przed wydaniem decyzji wykonujesz "Sprawdź czy osoby z wniosku wystąpiły w innych Jednostkach". Tylko to jest niezbędne.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 23 sty 2018, 15:35

wykonałam, zrobiłam decyzje. ale nadal jest -„Nie odnaleziono podanej tożsamości”, czyli zostawić to?
karolina09
Podinspektor
Od: 12 maja 2017, 7:44
Zajmuję się: SR, FA, SW

Napisano: 24 sty 2018, 10:30

Jeśli masz już decyzję, to w niczym to nie przeszkadza przy pracy. Możesz zrobić zgłoszenie na nasz serwis, wysłać zlecenie i odpowiedź dla tego zdarzenia z dziennika zdarzeń Emp@tii to sprawdzimy czemu taki komunikat jest.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 13 cze 2018, 14:03

hej!
podbijam temat dla pewności

-wprowadzam nowy wniosek na noworodka. zarówno dla matki i dziecka wyskakuje z cbb komunikat "Nie odnaleziono podanej tożsamości"
-weryfikacja z pesel poprawna

Pytanie: wydajemy decyzję i zamykamy temat czy trzeba pisać do Sygnity/ empatii?

/program Sygnity/
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2018, 14:33

Stańczyk pisze:wprowadzam nowy wniosek na noworodka. zarówno dla matki i dziecka wyskakuje z cbb komunikat "Nie odnaleziono podanej tożsamości"
z której funkcjonalności korzystałeś w naszym oprogramowaniu? Czy tak jak trzeba, czyli z okna listy wniosków do podjęcia decyzji, za pomocą przycisku „Sprawdź, czy w innych Jednostkach wystąpiły osoby z wniosków”?

Jeśli tak, to powinieneś dostać prostą informację, albo że osoby nie wystąpiły nigdzie indziej i wtedy robisz decyzję, albo że wystąpiły i gdzie.

Reszta Ciebie nie interesuje.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 13 cze 2018, 14:49

faktycznie mogłem w złym miejscu sprawdzać :roll:

zwracam honor!
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x