Nie rozpatrzono zamiast przyznać:(

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
PatiS
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Nie rozpatrzono zamiast przyznać:(

Post autor: PatiS »

Mam problem. W ferworze rozpatrywania wniosków tylko dla rodziców, trafił mi się jeden na wszystkich członków rodziny i przez pomyłkę dla dzieci zaznaczyłam bez rozpatrzenia zamiast przyznać. Wniosek jest zatwierdzony niestety. Pomóżcie proszę czy jestem w stanie na tym etapie jakoś przyznać karty dla dzieci? Może ktoś miał podobny przypadek?
Awatar użytkownika
ubu
Podinspektor
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Re: Nie rozpatrzono zamiast przyznać:(

Post autor: ubu »

tak miałem i to niedawno też w ferworze walki :lol: Na tym etapie trzeba nowy wniosek zrobić, gdzie nie przyznajesz rodzicom kdr, a już tylko dzieciom - jako uzupełnienie rodziny. Wtedy program nie naliczy przynajmniej dodatkowych kosztów.
"To err is human, to forgive is divine"
PatiS
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: PatiS »

Dzięki bardzo za podpowiedź. Pozdrawiam :)
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

PatiS pisze:Mam problem. W ferworze rozpatrywania wniosków tylko dla rodziców, trafił mi się jeden na wszystkich członków rodziny i przez pomyłkę dla dzieci zaznaczyłam bez rozpatrzenia zamiast przyznać. Wniosek jest zatwierdzony niestety. Pomóżcie proszę czy jestem w stanie na tym etapie jakoś przyznać karty dla dzieci? Może ktoś miał podobny przypadek?
Niestety program nie jest dostosowany poczywscie do takich pomyłek i trzeba klepnąć dodatkowy wniosek- śmieszne ale co zrobić w końcu wymagania pisze "ministerstwo"
ODPOWIEDZ