A czy możliwe jest to, żeby ta właśnie jedną osobę system naliczył mi jako nową rodzinę z kosztem 13.67? Bo to by mi wiele wyjaśniło, ale tak jak pisałam wcześniej ponoć to mało prawdopodobne...Herka pisze:W kwestii niezgodności w sprawozdaniu S01 dotyczącej liczby wniosków klasyfikowanych do poszczególnych pozycji sprawozdania przygotowana została modyfikacja SI KDR, która umożliwi dla sprawozdania S01 pobranie szczegółowej listy wniosków do niego klasyfikowanych wraz z wyjaśnieniami. Zmiana jest już gotowa i oczekujemy na zgodę Ministerstwa na jej produkcyjne wdrożenie. Proponuję jeszcze chwilę poczekać
Trochę za późno, ale że tak powiem "w końcu!"Herka pisze:W kwestii niezgodności w sprawozdaniu S01 dotyczącej liczby wniosków klasyfikowanych do poszczególnych pozycji sprawozdania przygotowana została modyfikacja SI KDR, która umożliwi dla sprawozdania S01 pobranie szczegółowej listy wniosków do niego klasyfikowanych wraz z wyjaśnieniami. Zmiana jest już gotowa i oczekujemy na zgodę Ministerstwa na jej produkcyjne wdrożenie. Proponuję jeszcze chwilę poczekać
No raczej nie, bo jeśli ty w swoim rejestrze liczysz po 5,45 a system policzyłby 13,67 to byś miał rożnicę 13,67-5,45=8,22Ira pisze:A czy możliwe jest to, żeby ta właśnie jedną osobę system naliczył mi jako nową rodzinę z kosztem 13.67? Bo to by mi wiele wyjaśniło, ale tak jak pisałam wcześniej ponoć to mało prawdopodobne...Herka pisze:W kwestii niezgodności w sprawozdaniu S01 dotyczącej liczby wniosków klasyfikowanych do poszczególnych pozycji sprawozdania przygotowana została modyfikacja SI KDR, która umożliwi dla sprawozdania S01 pobranie szczegółowej listy wniosków do niego klasyfikowanych wraz z wyjaśnieniami. Zmiana jest już gotowa i oczekujemy na zgodę Ministerstwa na jej produkcyjne wdrożenie. Proponuję jeszcze chwilę poczekać
Herka pisze:W kwestii niezgodności w sprawozdaniu S01 dotyczącej liczby wniosków klasyfikowanych do poszczególnych pozycji sprawozdania przygotowana została modyfikacja SI KDR, która umożliwi dla sprawozdania S01 pobranie szczegółowej listy wniosków do niego klasyfikowanych wraz z wyjaśnieniami. Zmiana jest już gotowa i oczekujemy na zgodę Ministerstwa na jej produkcyjne wdrożenie. Proponuję jeszcze chwilę poczekać