niemożliwe!!!!!
Re: niemożliwe!!!!!
Czemu widzisz drzazgę w oku PiS-u a w swoim belki nie dostrzegasz??? Przecież to twój wpis aż ocieka od nienawiści! Czyżby tatuś był w ZOMO? A może dziadziuś w UB?
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/najnowsz ... omosc.html
Na szczęście nie jastem sama. Te liczby mówią same za siebie... Dno dla pisu jest blisko!!!!
Na szczęście nie jastem sama. Te liczby mówią same za siebie... Dno dla pisu jest blisko!!!!
To jest bardzo dobra wiadomość. Od czegoś trzeba się odbić. A jeśli chodzi o PO, to jak ludzie w końcu zorientują się co jest naprawdę grane, to skończą jak Unia Wolności. I to też jest bardzo dobra wiadomość.
a ty stoisz tam gdzie stało zomo? Prosty/ta jesteś jak pałka zomowca! A dziadziuś może w nkwd? A tatuś w kbw?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to masz szczęście, że nie jesteś na Ukrainie - już byś dawno siedziała
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ~do możliwe
ja jestem starsza od syna Janusza Palikota, a też nie rozumie zachowania policji, kiedy zaczęłam pisać na forum mam z nimi co jakiś czas do czynienia ( od ok. 1,5 roku) uważam, że takie sprawy trzeba nagłasniać bo to nie są żarty z tym państwem totalitarnym, jeżeli nic nikogo nie bedzie obchodziło to wkrótce w tym kraju nic nie bedzie można glośno powiedzieć,
a ~do powyżej widzisz każdy ma cos w życiu do zrobienia i nie mnie tu decydować jaka jest moja rola:)
a ~do powyżej widzisz każdy ma cos w życiu do zrobienia i nie mnie tu decydować jaka jest moja rola:)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
i jeszcze jedno: ja nie przeklinam ( czasem mi sie zdarza), ale generalnie to ponizej mojej godności 

Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/biedron- ... omosc.html
to, ze policja bije bez świadków to tajemnica Poliszynela i czas najwyższy ukrócić te metody bo to samowola i brak profesjonalizmu. Jednym slowem do policji powinni być wybierani ludzie z odpowiednim IQ, a nie jacyś zwyrodnialcy
to, ze policja bije bez świadków to tajemnica Poliszynela i czas najwyższy ukrócić te metody bo to samowola i brak profesjonalizmu. Jednym slowem do policji powinni być wybierani ludzie z odpowiednim IQ, a nie jacyś zwyrodnialcy
Dzidka
Oprócz niemożliwe!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Przestrogi dla Polski i Polaków
OPS Ursynów C.D.N.
a czego ona się nie boi?
zmieniająca płeć żywność
Do ludzi dobrej woli
prosze o pomoc
zgadnijcie
Szukam pomocy finansowej i nie tylko
Chiny zamykają artystę za ucztę z krabów
no i proszę jak się szybko rozwijamy