Jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji materialnej. Oboje pochodzimy z niezamożnych rodzin. Ponadto w chwili obecnej jesteśmy bez pracy . Pracowałam na umowę okresową która się skończyła i pracodawca jej nie przedłużył, mąż pracował w firmie budowlanej która ostatnie pieniądze wypłaciła na początku miesiąca września br. a gdy upomniał się o zaległe wypłaty usłyszał że ma iśc do Sądu bo firma nie ma pieniędzy. I tak zostaliśmy bez środków finansowych . Mieszkamy w starym budownictwie, brak nam węgla, drzewa. Szukamy intensywnie pracy ale z reguły słyszymy że nie ten wiek/ok 50/. Mamy ogromną prośbę do wszystkich ludzi dobrej woli-jeżeli możecie i nie będzie to dla was problemem to poratujcie nas choćby najmniejszą kwotą. W zamian możemy wyremontowac mieszkanie lub wykonac inne prace Toruń i okolice. Z góry dziękujemy z całego serca.
e-mail [email protected]
Do ludzi dobrej woli
Re: Do ludzi dobrej woli
Przykro mi, ale to nie ten adres..do rzadu sie zglos..wybraliscie to teraz sobie radzcie!!!
Ciekawa jestem czy ta odpowiedz należy do pracownika socjalnego, jeżeli tak strasznie mi wstyd ktoś tu miną się z powołaniem.
ojoj
jeżeli masz pisać takie mądrości na tym forum to nie odzywaj się wcale...
jeżeli masz pisać takie mądrości na tym forum to nie odzywaj się wcale...
Oprócz Do ludzi dobrej woli - HYdE PaRK przeczytaj również:
oto czego się dowiadujemy
kolejne słowa otuchy
rewelacyjne posunięcie
Dyskryminacja palaczy
Przestrogi dla Polski i Polaków
OPS Ursynów C.D.N.
a czego ona się nie boi?
zmieniająca płeć żywność
prosze o pomoc
zgadnijcie
Szukam pomocy finansowej i nie tylko