niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~stefan

Re: niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe

Post autor: ~stefan »

Niestety warcholstwa uczył nas nigdysiejszy marszałek sejmu a obecnie prezydent. To on mi pokazał, że mogę pogardzać legalnie wybranym prezydentem. To politycy PO nauczyli mnie, że można mieć za nic państwowe godności. Teraz podnosicie lament? Teraz wam przeszkadza obłudnicy krytyka prezydenta a wówczas milczeliście albo co gorsze z radością przyłanczaliście się do tej gawiezdi plującej na prezydenta Kaczyńskiego? Przecierz nawet i dzisiaj, po jego śmierci nadal na niego plujecie.

Pokażcie, że sami potarficie szanować przeciwników politycznych to wy będziecie uszanowani. Jeśli zaś wy będziecie pluć to i was oplują.
~do stefana

Post autor: ~do stefana »

bzdury piszesz. a L.Kaczyński nie był dobrym prezydentem!!!
~stefan

Dziękuję za natychmiastowy przykład obłudy i złej woli.
~stefan

Zauważcie, że w swoim pierwszym poście ani razu nie napisałem, że L. Kaczyński był dobrym prezydentem. Chodziło wyłącznie o szacunek dla urzędu!!!!
~do stefana

A jaka to obłuda i zła wola - wg mnie L.Kaczyński nie był dobrym prezydentem, wyniki sondaz potwierdzały, ze takiego zdania była większość i to są fakty
~stefan

Mówienie nie na temat jest złą wolą a i wypisywanie kłamstw co do sondażu zwykłą podłością. Ale cóż, sam sobie wystawiasz świadectwo.
~do stefana

Opluwasz PO, a jak ktos pisze, że L.Kaczyński też nie był dobrym prezydentem to aj waj , brak logiki i nie na temat. No gdyby była w tym miejscu wklejka o Małyszu to byłoby OK? A sondaże poszukaj sobie w necie znajdziesz z tamtych czasów i przeprosisz wtedy zapewne
~stefan

Muszę to powtórzyć, bo chyba niczego nie zrozumialeś:

Niestety warcholstwa uczył nas niegdysiejszy marszałek sejmu a obecnie prezydent. To on mi pokazał, że mogę pogardzać legalnie wybranym prezydentem. To politycy PO nauczyli mnie, że można mieć za nic państwowe godności. Teraz podnosicie lament? Teraz wam przeszkadza obłudnicy krytyka prezydenta a wówczas milczeliście albo co gorsze z radością przyłączaliście się do tej gawiedzi plującej na prezydenta Kaczyńskiego? Przecierz nawet i dzisiaj, po jego śmierci nadal na niego plujecie.

Pokażcie, że sami potarficie szanować przeciwników politycznych to wy będziecie uszanowani. Jeśli zaś wy będziecie pluć to i was oplują.
~do stefana

Nie głosowałem i nigdy nie bedę głosował na Kaczyńskiego, ale kiedy Lech był prezydentem do glowy by mi nie przyszło i innym, zeby nie mówić Panie Prezydencie. Był prezydentem wszystkich Polaków czy się to komus podobało czy nie. I tym sie różnimy. Plujesz stefan i dziwisz sie jak na zwietrznej - że wraca
~stefan

Trzeba to powtarzać do znudzenia, abyś w końcu zrozumiał jakich miałem nauczycieli i abyś ty i tobie podobni wyciągnęli właściwe wnioski:

Niestety warcholstwa uczył nas niegdysiejszy marszałek sejmu a obecnie prezydent. To on mi pokazał, że mogę pogardzać legalnie wybranym prezydentem. To politycy PO nauczyli mnie, że można mieć za nic państwowe godności. Teraz podnosicie lament? Teraz wam przeszkadza obłudnicy krytyka prezydenta a wówczas milczeliście albo co gorsze z radością przyłączaliście się do tej gawiedzi plującej na prezydenta Kaczyńskiego? Przecierz nawet i dzisiaj, po jego śmierci nadal na niego plujecie.

ODPOWIEDZ