niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~sabcia

Re: niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe

Post autor: ~sabcia »

Stefan, daj spokój! Przecierz widzisz, że \"złapałeś złodzieja na gorącym uczynku a on wrzeszczy łapać złodzieja\".

Do takich ludzi nie przemawiają żadne argumenty. Oni żywią tak ogromną nienawiść do Polaków, że przed żadnym świństwem nie cofną się. Jedyne o co im chodzi to zastraszenie nas. To nie są ludzie nastawieni na pojednanie.

Wystarczy dobrze wsłuchać się w to co mówią i piszą pracownicy największego brukowca w Poslce a zrozumiesz, że im chodzi o wdeptanie w ziemię wszystkiego co polskie. Dlatego gdy tylko usłyszą co kolwiek na temat patriotyzmu, miłości Ojczyzny i Boga zaczynają wrzeszczeć \"nacjonalizm, nacjonalizm, nacjonalizm ...\". To są ludzie chorzy z nienawiści i chocbyś nie wiem, jak ich przepraszał i chciał się pojednać zawsze trafisz jedynie na mur obojętności a nawet wrogości.
~a może..

Re: niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe

Post autor: ~a może.. »

to jest pokłosie tego że nigdy nie mieliśmy poważania dla URZĘDU PREZYDENTA - od zmiany ustroju wszyscy deprecjonowaliśmy ten urząd bo była na min:
Jaruzelski - a to komuch
Wałęsa -a to prosty elektryk
Kwaśniewski - a to aparatczyk
Kaczyński - a to też nie mój
Komorowski - to także nie mój

i tak to sobie plujemy na urząd prezydenta bo to nie mój wybrany i mogę sobie po nim jeździć jak po łysej kobyle - a teraz to jeszcze demokratycznie wybrany rząd też jest nie mój - to sobie ulżę i tak dookoła macjeiu - durny narodzie!
ODPOWIEDZ