niezgodnosc - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 17 kwie 2009, 12:04

stara sprawa ale jak z tego sie wyplatac, babka pobierała od czewca 2007 zaliczke a teraz fundusz, dłuznik wszystko spłacil ale wyszła niezgodnosc z komornikiem, okazało sie że nie wiem jak to sie stało ale komornik twierdzi że nie miał pierwszej decyzji przyznajacej tej kobiecie zaliczke to jest od czerwca do sierpnia 2007 i teraz komornik twierdzi ze za ten okres kobieta ma nienaleznie pobrane niech mi to ktos wytłumaczy bo zwariuje
~gosia

Napisano: 17 kwie 2009, 12:46

komornik niech się zajmie tym co ma w swoim zakresie czynności a nie wydawaniem opinii o nienależnym.
Rozumiem, że dłużnik spłacił wszystko wg komornika? U Was widnieje jeszcze zadłużenie? Jeżęli tak to miałem podobną sprawę (komornik już nawet zdążył zrobić zakończzenie postępowania). Teraz zrób ładne pismo do komornika, prześłij mu ponownie tą decyzję. Komornika jak już zakończył sprawę i to się uprawomocniło powienie przesłać do was informację o konieczności złożenia wniosku o wszczęcie egzekucji (jakoś tak się to nazywało - nie chce mi się szukac w parpierach) i będzie prowadził egzekucje na was wniosek
~Elmer

Napisano: 17 kwie 2009, 12:49

no własnie wysłałm jeszcze raz decyzje i maja to jeszcze raz u siebie rozliczyc i przysłac jeszcze raz informacje, dzięki Elmer
~gosia

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem