Noc z 21 na 22 stycznia 2015 r. dla pr.socj. nie przespana - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 30 lis 2014, 14:53

Związkowcy jak to związkowcy. Jedzą, piją, lulki palą. Tańce, hulanka, swawola.
Adam29

Napisano: 30 lis 2014, 20:29

No własnie!! U nas taki numer nie przejdzie :evil: żeby nie wiem jaki minister tego żądał
Wredna1

Napisano: 30 lis 2014, 21:16

Pisma w sprawie liczenia bezdomnych trafią do Wójtów Burmistrzów i Prezydentów a ci jak zwykle przekierują je do kierowników i dyrektorów OPS a ci jak zwykle skierują je do pracowników socjalnych a ci biedni pracownicy muszą wykonać plecenie służbowe i chcąc nie chcąc będą liczyć tyko oby nie tak jak ostatnio PKW przy wyborach.
aga.w

Napisano: 01 gru 2014, 9:36

z tego co pamiętam z ostatniego takiego liczenia, to w wytycznych nie było żadnego zapisu wskazującego, że pracownicy socjalni mają liczyć bezdomnych w nocy. wytyczne kierowane były również do policji i straży miejskiej. to są instytucje działające 24h na dobę i oni sobie mogą w nocy liczyć. ops pracuje w określonych godzinach i jego pracownicy mogą liczyć od rana 22.01. ja ostatnio jeździłem ze strażą od rana drugiego dnia wskazanego w wytycznych. nie dajcie się wkręcić tak jak z dyżurami do odbierania dzieci!!!
p..

Napisano: 01 gru 2014, 18:25

Dokladnie tak panie P! Nie mamy do czynienia z kleska zywiolowa lub dzialaniami wojennymi ktore daja pracodawcom podstawe do zadania swiadczenia pracy w godzinach ponadnormatywnych spowodowanych stanem wyzszej koniecznosci. Zapis regulaminu pracy jasno okresla warunki swiadczenia pracy. A niech ktos sprobuje Was zmusic to celnym ciosem mojej pałki naucze go moresu! ;)
Bartek

Napisano: 01 gru 2014, 20:02

Pozdrawiam Bartku :-) jak tam wygląda sytuacja z twojej wieżyczki?
p..

Napisano: 01 gru 2014, 21:19

Wy się boicie własnego cienia.
Tylko byście pączki żarły i na du.pach siedziały.
Wielkie oburzenie jak sie z pracy wyjdzie minutę po czasie a co dopiero jak każą wyjść po południu lub wieczorem. Pulchne pudelki się znalazły.
Adam29

Napisano: 01 gru 2014, 23:32

trochę kultury, ordynusie!
p..

Napisano: 02 gru 2014, 15:44

Ciekawa inicjatywa. Dobrze by było, żeby nasz Kosiniak Kamysz usłyszał od środowiska głośne NIE! Nie słyszy, że mało zarabiamy, że mamy zbyt dużo obowiązków i nawet ustawy o zawodzie nie ma to może taki ruch coś spowoduje. Był ruch, żeby pisać do Kopacz i część ośrodków to zrobiła, więc może i w tym konkretnym przypadku też warto tak zadziałać? W końcu najważniejsze jest dobro człowieka - również tego, który ma pomagać tym słabym i zapomnianym.
zisis1

Napisano: 02 gru 2014, 18:35

Już widzę jak Kamysz się Nami przejmie jak będziemy do niego pisać i da nam podwyżki ale chyba do roboty.
aga.w

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x