Nosicielka Human immunodeficiency virus - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 18 kwie 2012, 17:41

czytaj ze zrozumieniem! napisałem, że u nas w placówce też mamy zakażonych...więc nie mam tylko wiedzy z pracy dyplomowej!

Panzer
Stażysta
Od: 02 lut 2010, 20:03
Zajmuję się:

Napisano: 18 kwie 2012, 18:08

Panzer nie wysilaj się bo stary wyga (jak mówi jego nick) to pewnie typek w średnim wieku który kończył szkołę w starym systemie i na tym pozostał. Zero samodoskonalenia i kształcenia zawodowego. Jego wpisy biorą się z tego, że jest niedouczony, patrzy stereotypowo.
~Maja

Napisano: 19 kwie 2012, 14:30

NIEUDOCZNA to ty ( z małej litery) jesteś. Samodoskonalenie i kształcenie , no super, trzeba sie dokształcać, żeby rozwiązac taki problem. Nie, trzeba mieć olej we łbie i tworzyć jasne i precyzyjne akty prawne i procedury.
~IQ

Napisano: 02 cze 2012, 13:24

hiv jest tak samo zakaźny jak hcv. Jedno i drugie niszczy organizm. moim zdaniem oddzielny pokój i tabletki nasenne podczas pory nocnej.
~ralf

Napisano: 14 cze 2012, 11:35

czynna narkomanka?? Program wychodzenia z narkomanii. skierować na metadon, lekarz chorób zakaźnych do obniżenia poziomu wirusa , DETOX! i cała gama trudnych żmudnych działań :(
~koko

Napisano: 02 lip 2012, 20:40

\" ...Dzisiaj miałem piękny sen
Naprawdę piękny sen
Wolności moja, śniłem że
Wziąłem z Tobą ślub ..\"

o czym Wy wszyscy piszecie, teoretycy z Bożej łaski, zakwateruje Was z nosicielem to pogadamy, hahahaha
~IQ

Napisano: 04 lip 2012, 17:28

~`Maja a masz wolne miejsce w dps to ci podeślę klienta to się będziesz mogła wykazać?
~mikka

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x