wy się nabijajcie ale to nie jest błachy problem, żuli czychających na okazję jest coraz więcej a problem poswtanie wtedy kiedy ktoś znajdzie się po drugiej stronie życia 2m pod ziemią szczegolnie narażane są tu kobietki które nie mają żadnych szans w starciu z wandalami.
Dokładnie Adam zgadzam się z tobą ci na górze nie zdają sobie sprawy w co was pakują i nie chodzi tutaj o mężczyzn ale głównie o kobietki najpiękniejszą płeć piękną na tej planecie.
Masz 150% racji a nawet więcej facet jakoś sobie poradzić możę ale ta pięknie zacytowana przez ciebie płeć piękna nie ma żadnych szans w starciu ,ja na miejscu kobiet bym po prostu temat poruszył kobietki muszą mieć ochronę.
Używanie tego w terenie będzie trudne. Poza tym jak już pisałem nie powinno się tego używać przy minusowych temperaturach i od razu po przyjściu do biura. Notebok musi chwilkę odtajać. Szok termiczny wywoła utratę danych.
Na co wam w ogóle te notebki? Co na tym macie robić? Jakiś program wam tam wprowadzą? Bazę wywiadów?
Facet sobie poradzi?
No nie wiem. Oni są coraz bardziej zniewieściali i metroseksualni.
Poza tym jak atakuje cię kilku z nożami to nawet będąc Pudzianem możesz mieć problem z obroną.
Mówią żeby nie walczyć tylko uciekać i wrzeszczeć:P
Problem i ryzyko jest naprawdę wysokie bądzcie czujni i poruszajcie ten temat na szkoleniach a jak trzeba to nawet wyżej to nie są żarty w które bawią się nasmiewając co niektórzyna tym forum.