nowa - Księgowość

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 25 lis 2013, 15:33

Dziękuje tym osobom za życzliwe odpowiedzi . Niestety Pani mila chyba los ja skrzywdził skoro jest tak nieżyczliwą osobą. Faktycznie spanikowałam i być może zadałam głupie i podstawie pytania, ale nie sądziłam, że będzie taki odzew. Także bardzo dziękuję tym życzliwym osobom za pomoc.
~Monia

Napisano: 25 lis 2013, 16:23

Monia głowa do góry dasz rade.
~Julia

Napisano: 25 lis 2013, 16:28

monia bez urazy ale mam takie samo odczucie jak mila mimo że los mnie nie skrzywdził, jeżeli w swojej pracy czegoś nie wiedziałam to sięgałam do dzienników ustaw, rozporządzeń , książek i w domu czytałam nie zadawałam tak dziwnych pytań na forum jak ty bo wstyd by mi było o takie sprawy pytać, fajnie że wiele osób tu ci klaszcze tylko ciekawe ilu z nich pozostanie jak będziesz mieć prawdziwe problemy,to jest świat wirtualny i wielu z tych ludzi pozornie są szczerzy , ale mimo tego życzę ci miłej pracy
~ola

Napisano: 25 lis 2013, 16:56

I tu się ola mylisz, jak niektóre księgowe tu z forum mają problemy to rozwiązujemy je mailowo i doradzamy sobie. Tak że mimo, że świat wirtualny to jednak pomocny :-)
~gumi

Napisano: 25 lis 2013, 17:00

obraza za to pytanie Moni jakbyście musiały za nią pracować, kobiety opanujcie się, nie chcecie podpowiedzieć to przynajmniej bez obelg.
~ewa

Napisano: 25 lis 2013, 17:15

Ja nie dawno tez zaczynałam i dzieki gumi jakos dałam rade! Pomogła mi BAAAAAAAARDZO dużo i jestem jej tak wdzieczna,ze nie macie pojecia. ...,doskonale rozumiem Monie i trzymam za nią kciuki!
~ewa

Napisano: 25 lis 2013, 17:35

oj, dziękuję bardzo :-)
~gumi

Napisano: 25 lis 2013, 20:15

ewo nikt tu nikogo nie obraża wyraziłam tylko swoje zdanie na temat takiego a nie innego podejścia do pracy,
Gumi jeżeli tak lubisz prowadzić ludzi za rączkę którzy są na takim a nie innym stanowisku i nie znają podstaw to twoja sprawa ja lubie ludzi przygotowanych przynajmniej znających podstawy,tu nie ma problemu z jakimś zagadnieniem które rozwiązuje się na forum tylko z brakiem znajomosci przepisów, a to jest różnica
~ola

Napisano: 25 lis 2013, 22:16

olu rozumiem co chciałaś powiedzieć, ale rozumiem też monię, zaczyna w chyba najtrudniejszym okresie dla księgowej w budzetówce, i jeśli rzeczywiście nie wie nic to będzie naprawde ciężko i na niewiele przydadzą sie podpowiedzi na forum.
ewa - ta z godziny 15.00 :)))
ja tez lubię gumi :D
~ewa

Napisano: 04 gru 2013, 13:59

Prowadziłyście pełną księgowość ręcznie (amerykanka)? Mam prowadzić księgi w nowo powstałej spółce z o.o., która nie ma zakupionego żadnego programu, więc chyba jestem przynajmniej na początku skazana na amerykankę. Ile można założyć kont syntetycznych w amerykance? I jak wyglądają te karty kontowe do analityki? Czy samemu się je tworzy?
~Eda

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x