Dziękuje tym osobom za życzliwe odpowiedzi . Niestety Pani mila chyba los ja skrzywdził skoro jest tak nieżyczliwą osobą. Faktycznie spanikowałam i być może zadałam głupie i podstawie pytania, ale nie sądziłam, że będzie taki odzew. Także bardzo dziękuję tym życzliwym osobom za pomoc.
monia bez urazy ale mam takie samo odczucie jak mila mimo że los mnie nie skrzywdził, jeżeli w swojej pracy czegoś nie wiedziałam to sięgałam do dzienników ustaw, rozporządzeń , książek i w domu czytałam nie zadawałam tak dziwnych pytań na forum jak ty bo wstyd by mi było o takie sprawy pytać, fajnie że wiele osób tu ci klaszcze tylko ciekawe ilu z nich pozostanie jak będziesz mieć prawdziwe problemy,to jest świat wirtualny i wielu z tych ludzi pozornie są szczerzy , ale mimo tego życzę ci miłej pracy
I tu się ola mylisz, jak niektóre księgowe tu z forum mają problemy to rozwiązujemy je mailowo i doradzamy sobie. Tak że mimo, że świat wirtualny to jednak pomocny
Ja nie dawno tez zaczynałam i dzieki gumi jakos dałam rade! Pomogła mi BAAAAAAAARDZO dużo i jestem jej tak wdzieczna,ze nie macie pojecia. ...,doskonale rozumiem Monie i trzymam za nią kciuki!
ewo nikt tu nikogo nie obraża wyraziłam tylko swoje zdanie na temat takiego a nie innego podejścia do pracy,
Gumi jeżeli tak lubisz prowadzić ludzi za rączkę którzy są na takim a nie innym stanowisku i nie znają podstaw to twoja sprawa ja lubie ludzi przygotowanych przynajmniej znających podstawy,tu nie ma problemu z jakimś zagadnieniem które rozwiązuje się na forum tylko z brakiem znajomosci przepisów, a to jest różnica
olu rozumiem co chciałaś powiedzieć, ale rozumiem też monię, zaczyna w chyba najtrudniejszym okresie dla księgowej w budzetówce, i jeśli rzeczywiście nie wie nic to będzie naprawde ciężko i na niewiele przydadzą sie podpowiedzi na forum.
ewa - ta z godziny 15.00 ))
ja tez lubię gumi
Prowadziłyście pełną księgowość ręcznie (amerykanka)? Mam prowadzić księgi w nowo powstałej spółce z o.o., która nie ma zakupionego żadnego programu, więc chyba jestem przynajmniej na początku skazana na amerykankę. Ile można założyć kont syntetycznych w amerykance? I jak wyglądają te karty kontowe do analityki? Czy samemu się je tworzy?