nowe progi doch i rodzinne - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 21 maja 2015, 11:57

przeciez wszyscy juz to wdrazaja Ty dopiero teraz o tym :lol: :lol: :lol:
podziemie

Napisano: 21 maja 2015, 11:58

podziemie pisze:przeciez wszyscy juz to wdrazaja Ty dopiero teraz o tym :lol: :lol: :lol:

jak wejdzie w zycie to będziemy wdrażać - na razie to wszyscy dyskutują ;)0
nowa8888

Napisano: 21 maja 2015, 12:03

niezależnie czy obudzimy się w Bronkolandii czy Dudastanie w świadczeniach rodzinnych doświadczymy wyjątkowej hojności... :mrgreen:
hassan

Napisano: 21 maja 2015, 12:06

I zasiłek pielęg. bez zmian- szkoda, że o tym zasiłku zapomnieli:-(
bietka333:-)

Napisano: 21 maja 2015, 12:55

hassan pisze:niezależnie czy obudzimy się w Bronkolandii czy Dudastanie w świadczeniach rodzinnych doświadczymy wyjątkowej hojności... :mrgreen:
Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 21 maja 2015, 13:09

Iks pisze:Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.
No i własnie z tego tytułu, po 16 latach pracy ( od początku w swiadczeniach) intensywniej zaczęłam rozglądac się za lepszą (może to źle powiedziane bo swoją pracę, o dziwo, lubię).
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 21 maja 2015, 14:00

Sipera pisze:
Iks pisze:Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.
No i własnie z tego tytułu, po 16 latach pracy ( od początku w swiadczeniach) intensywniej zaczęłam rozglądac się za lepszą (może to źle powiedziane bo swoją pracę, o dziwo, lubię).
ja również zaczęłam się rozglądać za inną pracą ;(( samej jest coraz ciężej to wszystko ogarnąć a kasa marna jak za " 2 etaty"
nowa8888

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x