podziemie pisze:przeciez wszyscy juz to wdrazaja Ty dopiero teraz o tym![]()
![]()
Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.hassan pisze:niezależnie czy obudzimy się w Bronkolandii czy Dudastanie w świadczeniach rodzinnych doświadczymy wyjątkowej hojności...
No i własnie z tego tytułu, po 16 latach pracy ( od początku w swiadczeniach) intensywniej zaczęłam rozglądac się za lepszą (może to źle powiedziane bo swoją pracę, o dziwo, lubię).Iks pisze:Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.
ja również zaczęłam się rozglądać za inną pracą ;(( samej jest coraz ciężej to wszystko ogarnąć a kasa marna jak za " 2 etaty"Sipera pisze:No i własnie z tego tytułu, po 16 latach pracy ( od początku w swiadczeniach) intensywniej zaczęłam rozglądac się za lepszą (może to źle powiedziane bo swoją pracę, o dziwo, lubię).Iks pisze:Nasi klienci doświadczą, nas tradycyjnie oleją. Nawet jak socjalni w końcu coś wywalczą to nas też oleją bo przypomną sobie, że socjalnymi nie jesteśmy. Jak wejdzie zmiana w ustawie o pracownikach samorządowych i nowe widełki to też nas oleją bo powiedzą, że pracujemy w opsach, a nie urzędach, albo 3% nie starczy. Tak czy inaczej dupa zawsze z tyłu.