nowe zasady - urlop wychow. - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 27 lis 2013, 16:00

Nie ma żadnej takiej wykładni czy interpretacji ministerstwa, zadzowń sobie do ministerstwa albo napisz.
Ale jak ktos nie ma wiedzy merytorycznej zeby wysmiac takie bz.dury takiego uw, to nie mój problem
~MAJA

Napisano: 27 lis 2013, 16:01

nie pomożesz koleżance? Zadzwoń tam i ich wyśmiej. No chyba, że jej nie masz
~Elmer

Napisano: 27 lis 2013, 16:03

droga pisemna istnieje, sam sobie dzwiń jak sie nudzisz, ja swoje sprawy potrafię załatwiać osobiście
~MAJA

Napisano: 27 lis 2013, 16:05

Zostaje jeszcze kwestia kierownictwa, które to podpisuje wszystko i jest po prostu chwiejne w swoim stanowisku...szkoda, ze nie mogę sobie sama wszystkiego napisać, podpisać i wysłać...
Aszyche
Praktykant
Od: 25 wrz 2013, 11:30
Zajmuję się:

Napisano: 27 lis 2013, 16:11

napisz do ministerstwa maila, poproś o szybką odpowiedź. Będziesz miała kontr interpretacje. Wystąp do SKO o unieważnienie decyzji i dodatkowo będziesz miała podkładkę, że w UW są gupki. Pokaż kierowniczce wyrok wskazany powyżej.
~Elmer

Napisano: 27 lis 2013, 16:15

troche to za daleko zabrnęło..... trzeba było dac odpowiedż na zalecenia po kontoli. Wyjaśnić swoje stanowisko na piśmie. Skoro kierownik przyjął zalecenia pokontrolnę to znaczy ,że zgodził się ze stanowiskiem kontrolujących i uznał ich argumenty.
~....~

Napisano: 27 lis 2013, 16:21

Odniosłysmy się że nie zgadzamy sie z zaleceniami pokontrolnymi - nie zostały uwzglednione
Aszyche
Praktykant
Od: 25 wrz 2013, 11:30
Zajmuję się:

Napisano: 27 lis 2013, 16:30

Kontrolujący zrobili z siebie durni, kierownik przyklepał, co kontrola wskazała... Zbyt dużo ludzi wyżej zrobiło z siebie id.i.o.tów, żeby coś wskórać. Do ministerstwa wyślij całą dokumentację bo to bezprawie. Nienależnie wypłacone.... Szok. Cóż, niestety tak bywa w życiu. Też widzę wokół pracowników, którzy uszy położą i zrobią wszystko \"co kontrola kazała\". Krew mnie zalewała, jak kiedyś przyszła baba i kazała mi rozdzielać numerację do zasiłków rodzinnych i dodatków do nich i traktować jako oddzielne sprawy, bo baba w archiwum kazała, albo sytuacja, gdy kontrola kazała zbierać oryginały nakazów podatkowych i aktów urodzenia.
~west

Napisano: 27 lis 2013, 16:35

dodajmy jeszcze ,ze aby pracownik oddawał kase z własnej wypłaty to musi mieć stwierdzone rażące naruszenie prawa i obowiązków (wyrok sądu)
Skoro SKO nie stwierdziło błedow w decyzjach- to gdzie tu jest naruszenie prawa i obowiazków????????????????????????????????
~....~

Napisano: 27 lis 2013, 16:58

Aszyche a czy wysłaliście \"błędne\" decyzje do SKO?
Czy napisaliście do ministerstwa?
~Elmer

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x