Wszystko przez urzędników - pisałem niżej, że wszyscy są do likwidacji. Najlepiej trwale, żeby emerytur nie trzeba było płacić. Kompania zwartych oddziałów, trochę worków i dużo piachu.wwo pisze:dług kraju też rośnie.
Skąd wiesz?wwo pisze:czy aż tylu jest potrzebnych - oczywiście, że nie.
Nie wiem.wwo pisze:Co ma wspólnego wzrost cen z zatrudnianiem urzędników
Skąd wiesz?wwo pisze:chyba tylko podniesienie podatku VAT, żeby były większe wpływy do budżetu a z niego pieniądze na wasze pensje i ich podwyższanie.
Społeczeństwo by się pewnie bardzo cieszyło gdyby zlikwidować podatki. Niestety - na Twoim przykładzie widać, że społeczeństw nie ma żadnego pojęcia o podatkach, ekonomii, legislacji, działaniu i roli państwa - czy chociażby o obowiązującej w Polsce ustawie zasadniczej.wwo pisze:Społeczeństwo by się na pewno bardziej cieszyło gdyby te pieniądze z budżetu zamiast na pięciokrotny wzrost urzędników przeznaczyć na pięciokrotne podniesienie limitów na leczenie w NFZ
Zostań ministrem zdrowia, sukces masz gwarantowany!wwo pisze:Zdrowie społeczeństwa by się poprawiło i liczba chorych by się zmalała, może w ten sposób by mniej było niesamodzielnych i niepełnosprawnych.
Dzięki!wwo pisze:Kończąc informuję Cię, że już postaram się nie komentować Twoich wpisów
Niedoczekanie Twojewwo pisze:o to samo Ciebie proszę

To nie komentujwwo pisze:bo od pewnego czasu nie interesuje mnie jakie Twoje zdanie jest

W tej chwili nic. Za to co Tobie jest! - no tu już by można kilka diagnoz postawić.wwo pisze:co Tobie jest.