nowy płatnik - Księgowość

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 08 sty 2014, 12:16

Limit czasu ściągania jest masakryczny. Ja mam program z innego źródła i nie miałam problemu z instalacją. Z tego co zauważyłam jest problem z wygenerowaniem druków RMUA.
~Andzia

Napisano: 14 sty 2014, 12:24

Z aktualizacją komponentów też są jakieś problemy, pierwsza pozycja jest \"aktualny\" a dwie pozostałe \"nie dotyczy\" - czy to tak ma być???

~anna

Napisano: 14 sty 2014, 13:26

pobierzcie sobie płytkę z zusu
~kasia

Napisano: 14 sty 2014, 14:32

pierwsza pozycja jest \"aktualny\" a dwie pozostałe \"nie dotyczy\" - czy to tak ma być??? czy trzeba zainstalować wersję A czy ktoś tak ma??
~anna

Napisano: 14 sty 2014, 15:12

na tym etapie wdrażania nowego płatnika te komunikaty właśnie tak mają być!! To znaczy, że wszystko jest poprawnie.
Drugi etap wdrażania zmian w płatniku będzie koło marca i wtedy będziemy aktualizować program raz jeszcze i wtedy tez dopiero będą pobierać sie wszystkie dane z zus i kartoteki i dokumenty otrzymają status \"potwierdzony w ZUS\".
~Marika

Napisano: 14 sty 2014, 15:27

a jak tworzycie teraz informacje roczne dla świadczeniobiorców czy czekacie do aktualizacji płatnika
~anna

Napisano: 14 sty 2014, 15:48

Aktualizacja dopiero w kwietniu a informacje należy sporządzić do 28 lutego jak dobrze pamiętam.
Mój program płacowy robi rozliczenie roczne RMUA, więc może warto sprawdzić u siebie na programach płacowych, może macie też taką funkcję
~Anka W.

Napisano: 14 sty 2014, 15:53

Anka W.: Z pracownikami można sobie poradzić szybciej, ale co ze świadczeniobiorcami???
~Ania

Napisano: 14 sty 2014, 16:17

no właśnie co robić ze świadczeniobiorcami
~anna

Napisano: 14 sty 2014, 16:41

jak zwykle. nas się czepiają że nie dotrzymujemy terminów a zus ma nas w głębokim poważaniu
~Kiniak

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem