No cóż, na pewno nie jest to ani łatwa ani prestiżowa pracaNowy pracownik gops pisze: ↑17 cze 2024, 9:32szczerze to się zastanawiam czy nie zrezygnowaćz tego ośrodka , czy tutaj tylko tak jest i czuje sie jak głupek i mam ochotę zrezygnować. Dlatego zadanie takie pytania bo nie mogę do nikogo skierowac sie o pomoc
Tam, gdzie jest obawa, że może coś się wydarzyć jeździmy w dwójkę lub czasem proszę dzielnicowego, aby ze mną pojechał. Na "standardowe" wywiady jeździmy w pojedynkę, ważne żeby zachować zdrowy rozsądek, nie dać się zajść od tyłu i mieć na oku drzwi.Nowy pracownik gops pisze: ↑18 cze 2024, 8:10Mam pytanie do pracowników socjalnych jak wychodzicie na wywiad to w pojedynkę ? mam strach w oczach że mam chodzić sama
Dostałam umowe na pół roku i przez ten czas o ile tu jeszcze zostane to dałam sobie czas na decyzje czy ja to chce robic![]()
Tak, to jest wskazanie warunków, po spełnieniu których osobie samotnie gospodarującej przysługuje zasiłek stały.Nowy pracownik gops pisze: ↑20 cze 2024, 8:43(...)art. 37 ust 1 pkt 1 to rozumiem ze jest zasiłek stały dla oosby samotnie gospodarującej
Tak, należy wskazać również w tej decyzji art. 37 ust. 2 pkt 1, ponieważ jest tam określony sposób wyliczenia zasiłku dla osoby samotnie gospodarującej.Nowy pracownik gops pisze:(...)ale czy w takiej decyzji powinna się również pojawić art 37 ust 2 pkt 1 bo wydaje mi się że to jest w rodzinie. Czy ja coś zle rozumiem ?