sprawdźcie ikonki "role" w zarządzaniu użytkownikami - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 gru 2015, 11:05

jestem administratorem, zmieniłam hasło, wysłałam maila, teraz modyfikuje zarządzanie użytkownikami żeby wpisać swoje dane i podświetliłam ikonkę "role" a tam jako aktywne widnieje tylko kurs e-learning i administrator gminny. A co z obsługą wniosków, pokaże się to dopiero od stycznia ? bo w sumie jeszcze pracujemy na starym systemie...
aniulka

Napisano: 15 gru 2015, 11:33

Tak, pełne uprawnienia pojawią się 04 stycznia. Jesteś pracownikiem ops czy gminy?
pomocy22

Napisano: 16 gru 2015, 8:19

OPS :)
aniulka

Napisano: 16 gru 2015, 9:31

I jak wejdziesz w program to jako jednostkę masz urząd gminy/miasta? Czy jednostkę OPS wpisaną?
pomocy22

Napisano: 16 gru 2015, 10:10

ja mam poziom instytucji - Urząd Miejski, (w starym KDR też tak miałam), a miejsce dostawy kart mam na OPS.
aniulka

Napisano: 16 gru 2015, 13:36

No dobrze, u mnie jest tak samo, a jak wypełniają wnioskodawcy wniosek to w pierzsej częsci prosisz by wpisali " Burmistrz Miasta... itd" i ze stanem faktycznym jako jednostka: Ośrodek Pomocy Społecznej...?? W ogóle w programie troche dziwne bo figurujemy tam jako pracownicy Urzędu Gminy/Miasta, a formalnie jesteśmy z OPS.
pomocy22

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem