NOWY ROK W POMOŚCIE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 14 sty 2014, 10:57

Witam, może ktos podpowie jak otworzyć nowy rok w pomoście ? W starym OU jakoś sobie radziłam a teraz nie mogę rozpocząć. Może ktoś robił i wie jak ? Proszę o pomoc !
~mona

Napisano: 14 sty 2014, 11:43

Zasady są te same, autonumeracja (jeśli używasz) - sposób jest identyczny jak w OU, kontynuacja planów (tu należy pamiętać o zatwierdzeniu harmonogramów na drugiej zakładce okna) i tyle.
~Tomek

Napisano: 14 sty 2014, 11:54

Tomek a bardziej szczegółowo ? Wogóle nie wiem gdzie zacząć.
~mona

Napisano: 14 sty 2014, 11:58

Autonumeracja jest identyczna jak w OU, czyli jak tam sobie radziłaś, to okienko identycznie wygląda i wszystkie zasady są takie same, a jest pod przyciskiem Autonumeracja na głownym oknie w roli Administratora.

A kontynuacja harmonogramów jest w roli obsługi klienta w drzewku funkcji po lewej stronie głównego okna Pomostu.

pozdrawiam
~Tomek

Napisano: 14 sty 2014, 11:59

Dziękuję !
~mona

Napisano: 14 sty 2014, 12:06

Niestety w kontynuacji harmonogramu mam wszystkie okna nieaktywne . Co dalej ?
~mona

Napisano: 14 sty 2014, 12:12

Proszę zadaj pytanie na naszym forum, albo na serwisie - teraz mam spotkanie i nie mogę rozmawiać. na naszym forum ludzie chętnie pomagają sobie nawzajem.
~Tomek

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x