U nas (zach-pom) te dane są w statystykach na stronie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Szczecinie. Stąd korzystam.Duszejkowa pisze: ↑01 kwie 2025, 11:06Temu w sprawie liczby ludności polecam w treści opisowej przepisać dane z wykresów i sprawa załatwiona.Mam pytanie do Was czy wpisujecie/usuwacie dane dot. stopy bezrobocia na poziomie gminy? Skąd wziąć takie dane, skoro PUP ich nie posiada, nie jest w stanie podać?
![]()
To Ośrodek przedstawia radnym ocenę zasobów pomocy społecznej, a oni zapoznają się z materiałem i nie wprowadzają tego na sesję?panna migotka pisze: ↑01 kwie 2025, 7:21U nas to już nawet na sesję tego nie dają. Radni mają to w poważaniu.
Ja podaje informację, że stopa bezrobocia w podziale na gminy nie jest wyliczana. Urząd w Raporcie też tak podaje.Duszejkowa pisze: ↑01 kwie 2025, 11:06Temu w sprawie liczby ludności polecam w treści opisowej przepisać dane z wykresów i sprawa załatwiona.Mam pytanie do Was czy wpisujecie/usuwacie dane dot. stopy bezrobocia na poziomie gminy? Skąd wziąć takie dane, skoro PUP ich nie posiada, nie jest w stanie podać?
![]()