Od 7 listopada 2019 ma funkcjonować nowa wersja SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 22 sty 2020, 11:44

ubu pisze:
22 sty 2020, 8:26
Huraaaa! Forum wróciło :lol:
Powinien być alternatywny kanał komunikacji na wypadek awarii :ugeek:

@mkaz
U mnie produkcja to ok. 1.5 miesiąca, czasem blisko 2 ;d A o niecierpliwości ludzi to nawet szkoda gadać.

PS.
Wiadomo coś czy będą nowe wzory wniosków na 2020? Bo nie wiem czy drukować już w większych ilościach te "stare" czy sobie darować.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2020, 15:01

ubu pisze:
22 sty 2020, 8:26
Huraaaa! Forum wróciło :lol: Akurat padło na czarny poniedziałek, nie za bardzo działało SI KDR, świrowało niesamowicie, czy tylko mi się tak działo, czy wy też tak mieliście? Człowiek wchodzi na forum, żeby czegoś się dowiedzieć, a tu też wielka amba :o Chyba niektórzy zadali sobie sprawę w jak czarnej dolinie byśmy byli bez tego forum :shock:

No to już wiem, dlaczego wszystko się działo tak, jak dziać się nie miało, i nie było skąd zaczerpnąć wsparcia :?
Wprowadzałam wniosek o duplikat, 2 formę KDR,i 2x nowy członek rodziny (w jednym) i system zatwierdził bez pojawienia się okienka o opłacie - czy coś się zmieniło?
Dodatkowo we wnioskach o 2 formę KDR (rodziny przed 2018r) pojawia się automatycznie zwolnienie z opłaty - nawet na stronie Ministerstwa jest info, że "promocja" trwała do końca 2019r...
Jak żyć?
user06
Praktykant
Od: 11 gru 2018, 13:56
Zajmuję się: PS

Napisano: 23 sty 2020, 8:47

@michu95 alternatywnego kanału raczej nie będzie, zostanie nam tylko jeden wielki kanał :lol:
Skreśl we wniosku informacje nieaktualne i tak sobie kseruj ;)

@User06 nie raczej nic się nie zmieniło, poza tym że chyba dokonywano operacji na organizmie żywym i wszystko się sypało w tym dniu w systemie :?

@mkaz też zawsze mamy dużo kart i podobnie czekamy, ano tematy wyrezano i to prawie wszystkie aż do tego, dlatego go pociągnąłem :lol:

@magdalenamagda bez ręki..., albo ręka, noga i mózg na ścianie :mrgreen:
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 3 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x