jak chyba większość:)ubu pisze:no zrobiłem nie rozpatrzono, bo to jakiś eteryczny toksyczny wniosek był
jeszcze jedno chciałam zapytać...
czyli od nowego roku za każde domówienie elektronicznej płacimy 9,21zł??
jak chyba większość:)ubu pisze:no zrobiłem nie rozpatrzono, bo to jakiś eteryczny toksyczny wniosek był
To nieźleubu pisze: ↑07 lis 2019, 13:04zakończ bez rozpatrzenia nie powinno być same w sobie żadnym problemem, natomiast uważaj na błąd który ja zrobiłem niepotrzebnie, wszedłem na stary wniosek z 2016 który wisiał rzekomo bez rozpatrzenia, chodziło o rodzica który miał z dziećmi już wydane KDR, ale jakiś wniosek z tylko tym rodzicem wisiał nie wiadomo skąd i jak, wiec wszedłem i niechcący wybrałem w nim opcję nowa rodzina (bo system przypomniał ze nie ma tam tego wybranego) i ja głupi zatwierdziłem to, po czym zakończyłem bez rozpatrzenia i co się okazało, że z datą dzisiejszą program automatycznie naliczył 13,89 zł.
na szczęście dało się to odkręcić bez większego problemu, bo nie zatwierdzałem decyzji i nie wysłałem zamówienia, wiec wznowiłem obsługę wniosku i odczarowałem to po czym zakończyłem obsługę bez rozpatrzenia
Tak, ale to forum wysypuje się ostatnio :/ i nie działa raz na jakiś czas
ja również. nadal trudno mi znaleźć świeżo wprowadzony wniosek wysłany do produkcji.rikli pisze:ja tam się nadal trochę gubię w nowym systemie, ale szkolenie już niebawem, więc może się kilka wątpliwości rozjaśni
faktycznie, długo nic nie ma, a też mam dużo kart w produkcji