U mnie jest to samo. Powiedzcie co robię źle. Nie mogę odebrać kart, wczoraj próbowałam zamówić kartę i wyskakuje błąd: wyjątek. I jeszcze jedno, chcę zamówić kartę dla dziecka z bezterminowym orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności i nie chce mi zatwierdzić wniosku, bo wyskakuje błąd żeby wprowadzić datę ważności orzeczenia!!! Masakra!!!
"W chwili obecnej testowane są usługi komunikacji pomiędzy PWPW i MRPiPS, w związku z powyższym może występować błąd dla funkcjonalności zamawiania kart KDR w PWPW oraz przyjmowania przesyłek z PWPW. Niniejsze funkcjonalności powinny zostać uruchomione do końca przyszłego tygodnia. Za utrudnienia przepraszamy." - Takie info dostaje się o twórców nowego bubla w podnoszonych przez was współtowarzysze i współtowarzyszki naszej niedoli . Nie da się na razie ani odebrać przesyłki ani wydać kart, ani ich ostatecznie zamówić, sedno sprawy po prostu nie działa, a komunikacja i współpraca pomiędzy byłymi a aktualnymi w tym kraju zawsze obarczona jest szeregiem patologicznych naleciałości