Hej, mam pytanie dodałam wniosek o przedłużenie terminu ważności dla 2 dzieci i utknęłam na zakładce wniosek do obsługi. W momencie gdy rejestrowałam wniosek i dane wyszukały się po numerze pesel, kliknęłam wybierz i oczywiście pojawiły się dane. Natomiast w rubryce imię pierwsze pojawiły się 2 imiona, w związku z tym wycięłam 2 imię iw kleiłam do rubryki "drugie imię". Po zakończeniu wprowadzania wniosku zatwierdziłam, wniosek trafił do zakładki do obsługi. Weszłam klikam obsłuż i po pierwsze w szczegółach sprawy: figuruje wczorajsza data mimo że we wniosku jest poprawna data złożenia wniosku czyli wcześniejsza, dalej w szczegółach sprawy w rubryce rodzina do której zostaną przypisane zostaną osoby mam: "brak rodziny w systemie" i jeszcze jedna rzecz w ostrzeżeniach mam takie wiadomości jak:
komunikat dot. wnioskodawcy:
Osobie .......... o numerze PESEL.................. wydano juz Kartę o numerze.................... Osoba podana na wniosku ma taki sam numer PESEL, ale inne nazwisko/imię: ...................<----- tutaj połączenie imienia i nazwiska czyli np. KowalskaZofia
komunikat dot.1 dziecka:
i drugi komunikat jest taki sam dla jak ten wyżej..
Czy ktoś wie o co chodzi??? Pomocy!!