Problemy z wprowadzeniem przedłużenia - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 13 sty 2016, 10:17

Hej, mam pytanie dodałam wniosek o przedłużenie terminu ważności dla 2 dzieci i utknęłam na zakładce wniosek do obsługi. W momencie gdy rejestrowałam wniosek i dane wyszukały się po numerze pesel, kliknęłam wybierz i oczywiście pojawiły się dane. Natomiast w rubryce imię pierwsze pojawiły się 2 imiona, w związku z tym wycięłam 2 imię iw kleiłam do rubryki "drugie imię". Po zakończeniu wprowadzania wniosku zatwierdziłam, wniosek trafił do zakładki do obsługi. Weszłam klikam obsłuż i po pierwsze w szczegółach sprawy: figuruje wczorajsza data mimo że we wniosku jest poprawna data złożenia wniosku czyli wcześniejsza, dalej w szczegółach sprawy w rubryce rodzina do której zostaną przypisane zostaną osoby mam: "brak rodziny w systemie" i jeszcze jedna rzecz w ostrzeżeniach mam takie wiadomości jak:

komunikat dot. wnioskodawcy:
Osobie .......... o numerze PESEL.................. wydano juz Kartę o numerze.................... Osoba podana na wniosku ma taki sam numer PESEL, ale inne nazwisko/imię: ...................<----- tutaj połączenie imienia i nazwiska czyli np. KowalskaZofia

komunikat dot.1 dziecka:
i drugi komunikat jest taki sam dla jak ten wyżej..

Czy ktoś wie o co chodzi??? Pomocy!!
ewcia9

Napisano: 13 sty 2016, 10:34

Proszę czy ktoś miał takie ostrzeżenia i sytuację z datą i "brakiem rodziny w systemie"???
ewcia9

Napisano: 13 sty 2016, 11:38

W ostrzeżeniach mam ten sam opis przy dzieciach u których chce wydać przedłużenie karty, lecz znaleziono rodzinę i osoby. I tez nie mogę nić z tym zrobić a o zatwierdzeniu to nawet nie ma mowy.
gosia16

Napisano: 13 sty 2016, 11:59

Dodam jeszcze że w zakładce Decyzje/przyznanie/wydanie kart w rodzaju wniosku : wnoszę o
przyznanie KDR dla członka który był wcześniej posiadaczem widoczny
wynik rozpatrzenia PRZYZNANE a status rozpatrzenia WPROWADZONE lecz nie
mogę zatwierdzić.
gosia16

Napisano: 13 sty 2016, 12:20

gosia16 pisze:Dodam jeszcze że w zakładce Decyzje/przyznanie/wydanie kart w rodzaju wniosku : wnoszę o
przyznanie KDR dla członka który był wcześniej posiadaczem widoczny
wynik rozpatrzenia PRZYZNANE a status rozpatrzenia WPROWADZONE lecz nie
mogę zatwierdzić.
JA MAM TO SAMO..(TYLKO akurat robię duplikat) I NIE WIEM CZY COŚ ŹLE ZROBIŁAM...CZY TO PRZES SYSTEM
JAJAJAJA

Napisano: 13 sty 2016, 12:22

Hej, dodzwoniłam się na infolinię , mam zrzut ekranu teraz im wysłać i jak będę znała odpowiedź to się z wami nią podziele:)
ewcia9

Napisano: 13 sty 2016, 13:28

super :P tylko ze to tylko połowa sukcesu na razie i to ta mniejsza :?
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 8:32

Czy ktoś poradził sobie z powyższymi problemami. Bo ja cały czas stoję w miejscu, otrzymałam kartę zamówioną pod koniec grudnia ale przysyłki też nie mogę odebrać. Poprostu tak się nie da pracować.
gosia16

Napisano: 15 sty 2016, 9:18

Tak jak napisałam gdy tylko dostane od nich odpowiedź dam znać na forum, czekam już od 2 dni a moje zapytanie nadal jest w realizacji..
ewcia9

Napisano: 15 sty 2016, 15:00

u mnie to samo, jak tylko będziesz mieć odpowiedź to proszę o informację :)
olaaa

Strona 1 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x