Czy znajdzie sie osoba, która powchwali sie , ze wprwadzila wniosek do konca bez żadnych problemów?? bo ja jeszcze nie zaczełam wprowadzać:( Jak czytam forum to sobie myśle,że nie bede sie wkurzac!! niech moze dopracują ten porazony program do końca!!! co Wy na to??
Aktywują Wam dostęp tylko do usera administracyjnego, czyli użytkownik o najniższym numerze, następnie logujemy sie na głowny adres usługi - wyskoczą 4 opcje, tam wybieramy adm, czyli konsole administracyjną, gdzie należny sie zalogować i nadać pozostałym użytkownikom odpowiednie role oraz musi być zaznaczona opcja aktywny, najlepiej również każdemu użytkownikowi nadać nowe hasło.
następnie równeiz do konsoli adm logujemy sie na danego użytkownika i zostaniemy poproszeni o wprowadzenie nowego hasła (funkcja zmiany hasła) dopiero po tym zabiegu możemy z głównego okna wybrać opcje MOK i zalogować sie za pomocą tych danych do systemu obsługi- działa sprawdziłem to.
Anka_a pisze:Krystian85
Brawo,
więc rozumiem, że możesz pochwalić się tym wprowadzonym wnioskiem bez żadnych przygód?? :>
Pozdrawiam
Tak dokładnie Krystian
Tak dokładnie udało sie ogarnąć problemy z kontami, równeiz miałem zablokowany posted, odblokowałem w opisany sposób konto swoje oraz koleżanki-
Koleżanka dzisiaj wprowadziła 3 wnioski, rozpatrzyła je i zamówiła karty- oczywiście nei obyło sie bez problemów, jedną rodzinę nam tez powieliło ale dzisiaj nei miałem siły z tym walczyć i do tego oczywisice karty mają status do zamówienia cały czas
A co do programu to również uważam, że to badziewi wiec nie jesteście sami