czyżby.... - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 12 sty 2016, 16:05

Czy znajdzie sie osoba, która powchwali sie , ze wprwadzila wniosek do konca bez żadnych problemów?? bo ja jeszcze nie zaczełam wprowadzać:( Jak czytam forum to sobie myśle,że nie bede sie wkurzac!! niech moze dopracują ten porazony program do końca!!! co Wy na to??
jajaja

Napisano: 12 sty 2016, 16:27

Ja chętnie bym się pochwaliła jakby było czym, bo na razie nie mam nawet dostępu do MOK pomimo 3-krotnego wysłania maila aktywujacego :|
kawa i ciasto

Napisano: 12 sty 2016, 17:49

Ok napiszę Wam co i jak z tymi kontami

Aktywują Wam dostęp tylko do usera administracyjnego, czyli użytkownik o najniższym numerze, następnie logujemy sie na głowny adres usługi - wyskoczą 4 opcje, tam wybieramy adm, czyli konsole administracyjną, gdzie należny sie zalogować i nadać pozostałym użytkownikom odpowiednie role oraz musi być zaznaczona opcja aktywny, najlepiej również każdemu użytkownikowi nadać nowe hasło.

następnie równeiz do konsoli adm logujemy sie na danego użytkownika i zostaniemy poproszeni o wprowadzenie nowego hasła (funkcja zmiany hasła) dopiero po tym zabiegu możemy z głównego okna wybrać opcje MOK i zalogować sie za pomocą tych danych do systemu obsługi- działa sprawdziłem to.
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 13 sty 2016, 9:26

Krystian85
Brawo,
więc rozumiem, że możesz pochwalić się tym wprowadzonym wnioskiem bez żadnych przygód?? :>
Pozdrawiam
Anka_a

Napisano: 13 sty 2016, 9:30

naistryk (faktycznie, krystian)
Nie wiem, o czym do mnie piszesz. Nie mam takich opcji.
kawa i ciasto

Napisano: 13 sty 2016, 18:08

Anka_a pisze:Krystian85
Brawo,
więc rozumiem, że możesz pochwalić się tym wprowadzonym wnioskiem bez żadnych przygód?? :>
Pozdrawiam
Tak dokładnie Krystian :)

Tak dokładnie udało sie ogarnąć problemy z kontami, równeiz miałem zablokowany posted, odblokowałem w opisany sposób konto swoje oraz koleżanki-

Koleżanka dzisiaj wprowadziła 3 wnioski, rozpatrzyła je i zamówiła karty- oczywiście nei obyło sie bez problemów, jedną rodzinę nam tez powieliło ale dzisiaj nei miałem siły z tym walczyć :) i do tego oczywisice karty mają status do zamówienia cały czas

A co do programu to również uważam, że to badziewi wiec nie jesteście sami
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2016, 14:18

naitsyrk85 dziękuję za opis o użytkownikach, dzięki twoim podpowiedziom udało mi sie wszystko zobic:>
dorotam

Napisano: 14 sty 2016, 14:44

Ja już też wszystko wiem, pomógł mi Pan z ministerstwa ale po prostu wstyd, jestem tępa dzida jak nic :D
W każdym razie mam już dostęp do MOK.
kawa i ciasto

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x