wprowadzenie wniosku-już sie pogubiłam - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 12 sty 2016, 15:51

Mam taką sytuację wprowadzałam wniosek już sama nie wiem jak to zrobiłam i czy to jest dobrze czy zle bo się już całkowicie pogubiłam, od razu zaznaczam ze to jest wniosek złożony drogą tradycyjną aktualnie status wniosku mam rozpatrzenie-przyznanie-zatwierdzone i nie wiem czy te karty sa zamówione czy nie bo jak weszłam w decyzje/ co zaznacza się osoby to pokazuje mi po 3 vsztuki do każdej osoby i nie wiem czy przez przypadek zamówiłam tyle kart czy co ja wkońcu zrobiłam bo wniosek pokazuje mi się jeden, i jeszcze w korespondencji pokazuje mi się pismo do wydrukowania, i pokazuje się szablon ze karty zostały przyznane, czy komuś też się tak pokazywało i czy w ogole to jest dobrze i czy to pismo trzeba wydrukować i przekazać wnioskodawcy?
jaaaaa2016

Napisano: 12 sty 2016, 16:00

Wiesz weszła właśnie i tez mam tylko ja po 5 razy każda osobę wiec nie jest to możliwe:| To jakieś nieporozumienie, kto wymyślił ten program, co to ma być godzine wprowadzałam wniosek, szata graficzna kosmos, nic nie widać wszystko się lewa :| ja się pytam kto wziął za to kasę
Kasiaaaaaaa

Napisano: 12 sty 2016, 16:15

zaczęłam rejestrować wniosek, ale zaraz to wyczyszczę i nie będę zapisywać ... brak słów jak to źle się "pisze" !!! w dodatku nie wiem gdzie jest ten "wyznacz termin ważności" o którym gdzieś już ktoś tutaj na forum pisał... :x
zwref

Napisano: 13 sty 2016, 8:31

a może i faktycznie po 5 razy ale o co chodzi ze pokazuje po tyle razy...a wie ktoś o co chodzi z tym pismem i czy to trzeba drukować???ja nie wpisałam rodzaju szkoły bo po prostu tego nie zauważyłam a wyznacz termin ważności jest po prawej stronie chyba tak niżej przy każdej osobie ale nieodrazu tylko później jak wniosek przechodzi w dalsze etapy tylko niepamiętam dokładnie w którym momęcie bo się pogubiłam
jaaaa2016

Napisano: 13 sty 2016, 11:38

jako że ten bubel tworzono w POprzednim roku, jest szansa że w nowym roku ktoś naPiSze POprawki :lol:
ubu

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x