Mam taką sytuację wprowadzałam wniosek już sama nie wiem jak to zrobiłam i czy to jest dobrze czy zle bo się już całkowicie pogubiłam, od razu zaznaczam ze to jest wniosek złożony drogą tradycyjną aktualnie status wniosku mam rozpatrzenie-przyznanie-zatwierdzone i nie wiem czy te karty sa zamówione czy nie bo jak weszłam w decyzje/ co zaznacza się osoby to pokazuje mi po 3 vsztuki do każdej osoby i nie wiem czy przez przypadek zamówiłam tyle kart czy co ja wkońcu zrobiłam bo wniosek pokazuje mi się jeden, i jeszcze w korespondencji pokazuje mi się pismo do wydrukowania, i pokazuje się szablon ze karty zostały przyznane, czy komuś też się tak pokazywało i czy w ogole to jest dobrze i czy to pismo trzeba wydrukować i przekazać wnioskodawcy?
Wiesz weszła właśnie i tez mam tylko ja po 5 razy każda osobę wiec nie jest to możliwe:| To jakieś nieporozumienie, kto wymyślił ten program, co to ma być godzine wprowadzałam wniosek, szata graficzna kosmos, nic nie widać wszystko się lewa ja się pytam kto wziął za to kasę
zaczęłam rejestrować wniosek, ale zaraz to wyczyszczę i nie będę zapisywać ... brak słów jak to źle się "pisze" !!! w dodatku nie wiem gdzie jest ten "wyznacz termin ważności" o którym gdzieś już ktoś tutaj na forum pisał...
a może i faktycznie po 5 razy ale o co chodzi ze pokazuje po tyle razy...a wie ktoś o co chodzi z tym pismem i czy to trzeba drukować???ja nie wpisałam rodzaju szkoły bo po prostu tego nie zauważyłam a wyznacz termin ważności jest po prawej stronie chyba tak niżej przy każdej osobie ale nieodrazu tylko później jak wniosek przechodzi w dalsze etapy tylko niepamiętam dokładnie w którym momęcie bo się pogubiłam