ODCHODZĘ Z FORUM - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 5    [ Posty: 45 ]

Napisano: 13 sty 2014, 19:21

nie ruszajcie emilki proszę proszę Beksa lala
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 19:27

mam na myśli podszywacza - ale mi się p.i.e.prz. y już
~~!

Napisano: 13 sty 2014, 19:45

nie przejmuj sie mi też już się pop...pie..przyło a nawet mnie pop.iep.przyło
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 19:48

jak to odchodzi jak cały czas nadaje. nic nie kumam. i kto to wszystko wpisuje. Adam czym na tym sląsku karmią - proszę bierz tego mniej
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 19:50

mi się podoba ta spontaniczna akcja wykurzania Adama . Marzy mi się by wszyscy wpisywali się jako Adam. Wyobrażacie sobie - każdy wpis na forum to Adam :) :) :)
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 19:57

emilka na to nie pójdzie. Już widzę jak Adam krzyczy Milllllicja oni mi ie pozwalają zdominaować forum. dawno się tak nie ubawiłem jak obserwując Adama wijjącego się po tematach, moralizującego, wkurzonego i niby sobie nie robiącego nic z faktu że został potraktowany jak frajer
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 20:00

Moje jest tylko forum, i to święte forum. Bo nawet jak jest twoje, to moje jest mojsze niż twojsze
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 20:08

Tak sobie siedzę i myślę i... wymyśliłem że Adam to bardzo fajny nick. Taki biblijny! Nasuwa od razu skojarzenie z grzechem i karą. Jeśli nie masz nic przeciwko, chyba będę z niego stale korzystać na tym forum... ;) Dziękuję Ci Adamie za inspiracje! Gdy TY odejdziesz, ja podejmę Twoje dzieło!
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 20:15

a bierz ten nick i mój rozum też weż. z obu nikły pożytek będziesz miał
~Adam

Napisano: 13 sty 2014, 20:28

A który Adam odchodzi? Ten reformator sympatyzujący z Emilką? Niegdyś pracownik socjalny na Śląsku?
~INFO

Strona 2 z 5    [ Posty: 45 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x