Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
mam56

Re: Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja

Post autor: mam56 »

Iks pisze:
Iwona S pisze:z której wynika, że nie powinnam robić weryfikacji dochodu w trakcie okresu zasiłkowego ani utraty czy nabycia według katalogu.
Zadzwoń do tego SKO i zapytaj co autor miał na myśli, a jak będą bredzić to do prokuratury. Ja bym nie popuścił.
OPS nie dla Ciebie . Proponuję zmienić pracę . Może na Prokuraturę , albo Policję . Tam będziesz mógł nie popuszczać ..
didi

Post autor: didi »

Jasne, że do prokuratury. Nieomylne SKO....
mam56

Post autor: mam56 »

didi pisze:Jasne, że do prokuratury. Nieomylne SKO....
Następny(a) do zmiany pracy .
nora

Post autor: nora »

Jak masz do ponownego rozpatrzenia jeszcze raz wydaj decyzje taką samą jak już wydałaś zmień tylko nr kolejny decyzji. ewentualnie jak sko chce jeszcze jakiś dokumentów to uzupełnij wniosek o te dokumenty.
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

mam56 pisze:OPS nie dla Ciebie . Proponuję zmienić pracę . Może na Prokuraturę , albo Policję . Tam będziesz mógł nie popuszczać ..

Proponuję się douczyć, co może organ I instancji w przypadku gdy organ II wydając decyzję złamał prawo.
Walka z wiatrakami since 1998.
zuzzanna

Post autor: zuzzanna »

a obowiązek o informowaniu o zmianach mających wpływ na wypłatę zasiłku rodzinnego?
ODPOWIEDZ