Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 48    [ Posty: 471 ]

Napisano: 23 lis 2013, 22:17

No widzicie że nie takie diabeł straszny. Może wszystko zostanie po staremu. Robi się bajzel który może być dla was korzystny.
Wyrwicka nagle twierdzi że nie musi być prywatnych agencji choć jeszcze nie dawno mówiła zupełnie inaczej. Jest nawet na you tube.
Albo mówi to co chcecie słyszeć i za waszymi plecami robi swoje albo MPiPS się pogubiło w swych planach.

Czekamy na kolejne rewelacje.
~Adam

Napisano: 23 lis 2013, 22:29

BRAWO! Złożono już petycję i wiadomość o Pikiecie już dotarła do MPiPS! Powyższe obala argument, że nie warto protestować przed pustym gmachem.

A tam w sobotę ktoś w ministerstwie będzie?
Czy mamy pikietowac tak żeby nas nie widziano?
~sonko

Przeca w sobotę w gmachu nikogo ważnego nie będzie!...
~Adam

Ciekawe jak zachowa się MPiPS? Może otworzy wrota ministerialne i zaprosi przybyłych do Warszawy pracowników do sali konferencyjnej? Prawdopodobnie zrobiłby tak minister Jacek Kuroń. Ja bym też tak zrobił, gdybym był ministrem ;)
~pracownik socjalny

Napisano: 24 lis 2013, 0:08

chciała by dusza do raju a tu wrota zawarte!
~ach...

Napisano: 24 lis 2013, 0:27

Jednak demokracja jest i może te wrota otworzą?
Jeśli tego nie zrobią przestaną być wiarygodni!
Najbliższe dni pokażą jak Ministerstwo szanuje pracowników realizujących zadania pomocy społecznej, którzy nie są pracodawcami, że szanuje tych, którzy są pracodawcą powszechnie wiadomo ;)
~pracownik socjalny

Napisano: 24 lis 2013, 2:30

Dzisiaj był w Warszawie wiec nauczycieli ZNP- wysłuchano ich i maja odbyć się rozmowy.
Nie robią nic nic nie wywalczymy
~zz

Napisano: 24 lis 2013, 2:38

Jan, Adam, ach itp. Dno naprawdę dno. Potraficie tylko pomyje wylewać. Jak nisko trzeba w życiu upaść ? Cieszę się tylko i mam nadzieję że nikomu nie pomagacie.
~dość

Napisano: 24 lis 2013, 13:54

Lecz ludzi dobrej woli jest więcej. .......
Tylko zjednoczeni możemy coś pokazać. Wiem ze nawet z małych miast i miejscowości będą pracownicy. Lepiej żałować że coś się robiło niż narzekać i nie robić nic.
Pozdrawiam wszystkich zmotywowanych.
Rządowi na rękę tacy malkontenci. Zabili w Was resztki wiary w jakiekolwiek zmiany. Szkoda. Trzeba o swoje się upominać i nie ustępować. Jestem za i zbieram ekipę na sobotę.
pozdrawiam
~mpr socjal

Napisano: 24 lis 2013, 16:35

29 listopad kończę tę dziadowską pracę w patologicznej organizacji jaką jest pomoc społeczna, która tworzy i utwierdza wyłącznie patologiczne zachowania społeczeństwa i nigdy więcej tej dziadowszczyzny - adam miał racą że zmienił fach ja robię to sami i znikam
~ach...

Napisano: 24 lis 2013, 19:51

... i to jest dobra odpowiedź, nie zaś skamlenie i wycie jak kopnięty pies. Trzeba szukać swojego miejsca , a nie stać w g...nie po uszy i mówić , że śmierdzi. Pomagacze od siedmiu boleści, nieudolni i zagubieni, a chcą innym pomagać. Dzieciaki
~Jan

Napisano: 24 lis 2013, 20:00

I wszystko jasne skąd ten jad Żegnamy ofiary systemu
~odpowiedzi

Strona 4 z 48    [ Posty: 471 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem