ogródek piwny przy sklepie spożywczym?
ogródek piwny przy sklepie spożywczym?
Witam serdecznie mam duże wątpliwości co do złożonego wniosku przez jedengo z przedsiebiorców,a mianowice złozył wniosek o wydanie zezwolenia na sprz.alkoholu w ogródku piwnym przy jego sklepie detal. Jak wy do tego podchodzicie? Można wydać takie zezwolenie?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ogródek piwny przy sklepie spożywczym?
mowy nie ma...sklep to detal, wiec picie w najblizszej okolicy sklepu czy pod sklepem jest zabronione...
a ogrodek piwny to picie na miejscu czyli gastronomia...
to dwie rozne sprawy...
u mnie wiele osob majacych sklepy na wsiach rozwiazalo ten problem otwierajac kolejny (dodatkow) punkt gastronomiczny...
a ogrodek piwny to picie na miejscu czyli gastronomia...
to dwie rozne sprawy...
u mnie wiele osob majacych sklepy na wsiach rozwiazalo ten problem otwierajac kolejny (dodatkow) punkt gastronomiczny...
ladybird (*_*)...
ogródki piwne reguluja uchwały rady miejskiej i nie jest to tozsame z gastronomią
Ja również słyszałam ze może byc ogródek piwny przy sklepei spożywczym tyle,iż imusi spełniać parę istotnych kwestii np. inne godziny otwarcia, ogródek powinien być dobrze np. np. ogrodzony i zagospodarowany np. zielenią by był niewidoczny dla klientów detalu. itp.
Oprócz ogródek piwny przy sklepie spożywczym? - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
Pomoc dla bezdomnego
jednorazowe koncesje
szkolenie Mariusz Nawrot
zwrot kosztów podróży raz jeszcze
KRPA
bezdomny
pismo do policji
w jakim terminie komisja
komisja a wywiad w domu
Szkolenie w Międzyzdrojach
zasiłek stały i alkoholik
gdy ma juz postanowienie...