w pełni popieram FantomasaFantomas pisze:Przecież to jakaś abstrakcja jest i naciąganie urzędu na koszty jak i ludzi na dodatkowe ciąganie po urzędach
w pełni popieram FantomasaFantomas pisze:Przecież to jakaś abstrakcja jest i naciąganie urzędu na koszty jak i ludzi na dodatkowe ciąganie po urzędach
to zgadzasz się z malgosią czy tym panem z Bydgoszczy....iza-85 pisze:Zgadzam się z malgosią, ja też byłam na szkoleniu( z P. Bajorem w Bydgoszczy) i właśnie w ten sposób kazali przyznawać, jak można przyznać do maja skoro zgodnie z rozporządzeniem kwoty de są ustalone do kwietnia 2015 r.
To jak jest juz gdzieś określona nowa kwota dodatku energetycznego?? nic mi jeszcze nie wiadomo? ktoś coś?ewa17 pisze:A ja jak przyznaję dodatek mieszkaniowy do lipca to energetyczny też do lipca tylko z apisem w decyzji , że do kwietnia będzie wypłacony w kwocie 15,77 zł a miesiącach w kwocie ogłoszonej w rozporządzeniu przez ministra gospodarki radca prawny taką decyzję zatwierdził
Fantomas pisze:Jak czytam takie posty to się załamuję. Małgosia nie większość bo tylko Ty tak zrobiłaś![]()
![]()
![]()
Jeżeli ktoś ma DM do lipca to jak możesz przyznać mu DE do grudnia? Wystarczy przeczytać ustawę i odrobinę pomyśleć. Jak ktoś mimo to ma wątpliwości to trzeba zapisać się na szkolenie lub wysłać zapytanie do Ministerstwa.