opieka a pośredniak
opieka a pośredniak
do 5 maja byłam zarejestrowana z prawem do zasiłku ale nie stawiłam się w wyznaczonym terminie i mnie wyrejestrowali i straciłam miesiąc zasiłku mąż jest na kursie w cis a opieka nie chce nam pomóc finansowo przez to że zostałam wyrejestrowana na trzy misiące to niby nam nic się ni należy ,czy to prawda
Re: opieka a pośredniak
a dlaczego masz otrzymać pomoc ze środków podatników, którzy muszą codziennie wstawać,żeby zdążyć do pracy, często za marne pieniądze.
siedzisz w domu i nawet nie chce się dopilnować wizyty w PUP, pewnie, lepiej iść do opieki i dostać pieniądze, bo przecież się należy, bo ja jestem taka biedna, nie mam pracy i wyrejestrowano mnie z PUP, jest sezon na podejmowanie prac dorywczych, do roboty
siedzisz w domu i nawet nie chce się dopilnować wizyty w PUP, pewnie, lepiej iść do opieki i dostać pieniądze, bo przecież się należy, bo ja jestem taka biedna, nie mam pracy i wyrejestrowano mnie z PUP, jest sezon na podejmowanie prac dorywczych, do roboty
Oprócz opieka a pośredniak - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
zol dla dziecka
dps bez zgody
przyjęcie do dps
Muzykoterapia w DPS
który dps na Opolszczyźnie polecacie?
decyzja dot. skierowania do dps
ochrona danych osobowych
wolne miejsca w dps
Dom z warunkowym zezwoleniem na prowadzenie
Dom z warunkowym zezwoleniem na prowadzenie
\"najlepsze DPS-y\"
decyzja dotycząca odpłatności za pobyt w DPS
umieszczenie bez zgody a urlop
Podstawa prawna do zmiany kwalifikacji DPS-u?
Czy przysługuje zwrot za wiecej niż 21 dni nieobecnści w DPS-ie?
obowiązek alimentacyjny wobec rodzeństwa umieszczonego w DPS