słuchaj dużo osób korzystając z oprogramowania jest na forum
https://public.sygnity.pl/forums/
opiszcie tam problem na pewno jakoś Wam pomożemy
Opinie o oprogramowaniu 500 plus
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat
- Kontakt:
Re: Opinie o oprogramowaniu 500 plus
Kiedyś w Sygnity można było telefonicznie się dowiedzieć od razu powiedzieli co jak potem na maila odpisali albo oddzwonili a teraz Sygnity już coraz bardziej byle zbyć odpowiedź zamknij i jest ok. Od 15 lat pracuję na tym programie i też mam ochotę z niego zrezygnować. Żałuję że nie zrobiliśmy tego w 2005 jak gmina obok. Oni są zadowoleni a my się wkurzamynaitsyrk85 pisze:słuchaj dużo osób korzystając z oprogramowania jest na forum
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
urzędas pisze:Kiedyś w Sygnity można było telefonicznie się dowiedzieć od razu powiedzieli co jak potem na maila odpisali albo oddzwonili a teraz Sygnity już coraz bardziej byle zbyć odpowiedź zamknij i jest ok. Od 15 lat pracuję na tym programie i też mam ochotę z niego zrezygnować. Żałuję że nie zrobiliśmy tego w 2005 jak gmina obok. Oni są zadowoleni a my się wkurzamynaitsyrk85 pisze:słuchaj dużo osób korzystając z oprogramowania jest na forum
I dlatego tak wazna jest grupa wsparcia na forum, wszyscy pracujemy na tym oprogramowaniu wiec kazdy coś pomoże, zachęcam również do dołączenia na fb do "forum informatyków pomocy społecznej"
https://www.facebook.com/groups/fipspolska/
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
uprzejmie proszę o podanie namiarów telefonicznych na [email protected] zadzwonimy pomożemyplum200 pisze:z tego co wiem to nasza informatyk kontaktowała się z SYGNITY to co oni powiedzieli nic nie pomogło.
pozdrawiam
Tomek
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
my kilka lat temu robiiśmy migracje ale do Sygnity. Porównując te programy, ten ma szerszy wachlarz mozliwości do decyzji jezeli chodzi o szablony i znaczniki. Samo tworzenie korespondencji jest dużym ułatwieniem, a poprzedni program nie dawał takiej możliwości.
Jak juz ktos pisał wyciaganie danych tez jest rozbudowane i raporty można tworzyc bardzo dobre. Wiadomo, ze czasem w sprawozdaniach sie cos nie zgadza ale to sa pojedyncze przypadki.
jeżeli chodzi o "zamulanie" u mnie była to sprawa komutera tz. teraz było dokupienie ramu i zmiana dysku na szybszy. ponadto wiem, że jeżeli baza sie ciągle rozrasta tez trzeba zadbac o dobry sprzed dla komputera gdzie jest uruchamiany serwer. W naszym ośrodku po zadbaniu o sprzet jest ok.
Jak juz ktos pisał wyciaganie danych tez jest rozbudowane i raporty można tworzyc bardzo dobre. Wiadomo, ze czasem w sprawozdaniach sie cos nie zgadza ale to sa pojedyncze przypadki.
jeżeli chodzi o "zamulanie" u mnie była to sprawa komutera tz. teraz było dokupienie ramu i zmiana dysku na szybszy. ponadto wiem, że jeżeli baza sie ciągle rozrasta tez trzeba zadbac o dobry sprzed dla komputera gdzie jest uruchamiany serwer. W naszym ośrodku po zadbaniu o sprzet jest ok.
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wszystko zależy od tego na jakim programie się pracuje i na jaki chcesz sie przenieść. Niestety bazy danych poszczególnych producentów nie sa kompatybilne i często nie da się zrobić ich migracji na inny system ew. tylko migracja częściowa (najważniejsze dane). A jak nie przeniesiesz bazy danych to dywagacje o "lepszości" jakiegoś programu nad innym są bezcelowe.plum200 pisze:Na jakich programach pracujecie i czy jesteście zadowoleni?? Orientuje się ktoś czy można zrobić migracje danych z Sygnity do innego programu??
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
Oprócz Opinie o oprogramowaniu 500 plus - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Jak doliczyć dochód z działalności -ryczałt
SYGNITY a decyzja z LUWu i potracenie
brak w składzie rodziny dziecka trzeciego od września 2018
Cudzoziemiec (ojciec) w Polsce, matka z dziećmi na Białorusi
zmiana decyzji ze względu na zmianę miejsca zamieszkania- cz
stary okres świadczeniowy 2017/2018 w lipcu
informacje zamiast decyzji w lipcu 2019 roku
Tytuł wykonawczy w US a nowe 500+ i potrącanie z bieżących
jak to z kosztami obsługi po nowemu
Decyzja Wojewody a Nienależnie pobrane świadczenie
SKO przyznało 500+ - gdy dochód przekroczył 800 na osobę...
Wniosek z maja- do kiedy decyzja
Uchylenie decyzji i wniosek w tym samym miesiącu
Wyrok zasądzający świadczenie alimentacyjne tak czy nie?
przekazanie części 500+ tytułem spłaty zaległości w opłatach
szkolenia nowa ustawa - czy warto