Oprogramowanie do wymiany gmina-wojewoda

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Oprogramowanie do wymiany gmina-wojewoda

Post autor: ludek »

Płaciłem za mozliwość eksportu przelewów do pliku, płaciłem za mozliwość automatycznego eksportu stanu zadłużenia do BIG-ów, więc mnie to akurat nie zaskoczyło.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
maksencjusz
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA
Kontakt:

Post autor: maksencjusz »

Ja rozumiem, że skala robi różnicę i taki potentat jak Sygnity może sobie pozwolić na bardziej wspaniałomyślną politykę cenową, a mniejsi producenci nadrabiają na czym mogą. Oby we wszystkim był umiar, bo pomysł, by za serwis marginalnej funkcji systemów płacić niemal tyle co za całe SR czy SW jest mocno niedorzeczny.
A swoją drogą czy dobrze zrozumiałem @ludek, że odpuszczasz sobie elektroniczną wysyłkę, dopóki nas do tego nie przymuszą w jakiś cywilizowany prawnie sposób?
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Oni sami piszą, że na chwilę obecną to tak "grzecznościowo" do czasu zmiany ustawy proszą o wysyłkę elektroniczną.
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ludek »

maksencjusz pisze:A swoją drogą czy dobrze zrozumiałem @ludek, że odpuszczasz sobie elektroniczną wysyłkę, dopóki nas do tego nie przymuszą w jakiś cywilizowany prawnie sposób?
Dobrze zrozumiałeś :)
W tej chwili koszty oprogramowania do SR i FA to ponad 5% budżetu na obsługę. Nie zamierzam tego zwiększać.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ODPOWIEDZ