OPS MAŁOMICE

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ops22

Re: OPS MAŁOMICE

Post autor: ops22 »

do SKO...
aLinka

Post autor: aLinka »

dziewczyny a jak wasza sprawa , juz cos dzialacie ?
ops22

Post autor: ops22 »

aLinka pisze:dziewczyny a jak wasza sprawa , juz cos dzialacie ?
a co tam jest co dzialacie
xcv

Post autor: xcv »

aLinka chyba nadal nic :(
890

Post autor: 890 »

NIE MOŻLIWE.

DZIS USŁYSZALEM ZE OPS MALOMICE JEST NOMINOWANE DO SPOLECZNIKA ROKU , PYTAM SIE JAKIM CUDEM, CHCA CHWALIC SIE CENTRUM INTEGRACJI SPOLECZNEJ ?, MOJA MAM TAM PRACUJE I JEST NIESZANOWANA, WYZYWANA OD PATOLOGI - TO SA SLOWA PRACOWNIKOW OPS A KIEROWNIK ROWNIEZ MA O NAS TAKA OPINIE. ŻENADA ŻE JESZCZE MAJA CHCECI NA TAKIE KONKURSY.
aLinka

890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
890

Post autor: 890 »

aLinka pisze:890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
skargi?, moja mama chciala ale u nas jak zwykle zostanie to zamiecione pod dywan i nikt z tym nic nie zrobi
aLinka

890 pisze:
aLinka pisze:890 - jesli masz takie informacje to dlaczego nie zlozycie oficjalnej skargi ?
skargi?, moja mama chciala ale u nas jak zwykle zostanie to zamiecione pod dywan i nikt z tym nic nie zrobi
macie od tego burmistrza ktory musi przyjac skarge, najlepiej jak skarga bedzie oficjalna na pismie i rozwniez zlozcie skarge do przewodniczacego rady miejskiej. jak lozycie oficjalna skarge na rece radnych to zgodnie z przepisami beda musieli to przedstawic na radzie gminy. najlepiej zwolajcie jeszcze wszystkich z cis i mieszkancow na sesje by uslyszeli jak was traktuja
mpips

Post autor: mpips »

oh widze ze tam sie sporo dzieje. faktycznie jesli macie takie problemy z kierownikiem i pracownikami ops to skladajcie skargi oficjalne. najlepiej pochwalic sie zaslugami a nie tym jak to wyglada naprawde
jacek g.op

Post autor: jacek g.op »

czegos tu nie rozumiem ops jest nominowany do nagrody widocznie ma zaslugi. Wedlug opinii to sciema, jak to jest sciema to przeslijcie do wladz konkursu wasze opinie to moze inaczej na to zerkną
ODPOWIEDZ