OPS MAŁOMICE
Re: OPS MAŁOMICE
bardzo przykro mi to napisac ale nic z tego, wszyscy tancza jak pani M wam zagra i nawet nic nie zdzialacie bo ma na krótkiej smyczy słupy radnhych i zawsze bedzie pod przykrywka 

witam. jestem mloda pracownica ops., widze ze mozna tu pisac dosc szczerze. jest tu mobbing.
mocne slowa ale na szczescie nikt nie operuje nazwiskami. czytałam posty wczesniejsz i czekamy z dziewczynami z naszego gopsu na rozwoj wydarzenjola. pisze:witam. jestem mloda pracownica ops., widze ze mozna tu pisac dosc szczerze. jest tu mobbing.

kpina kpina pan kierownik zebral nagrode za spolecznika roku. klam i falsz nic wiecej. facet wypowiada sie za nie swoje zaslugi zal tego slychac.
rowniez my oglądałyśmy ten cyrk, a czy pan K chwalil się dlaczego odszedl z bylego ops raczej chyba nieaLinka pisze:kpina kpina pan kierownik zebral nagrode za spolecznika roku. klam i falsz nic wiecej. facet wypowiada sie za nie swoje zaslugi zal tego slychac.
Wazne ze Pan K teraz niest nieskazitelny spolecznik roku - tak jak napisal ktos wczesniej zaslugi nie dla adekwatnej osoby. Tylko ciekawe ze Pan K wyrzuca dziewczyny do rozmow z agresywnymi klientami a sam sie zamyka u siebie. I to jest spolecznik roku ? ktory nie stanie w obronie tylko czmycha do pokoju żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

452 pisze:Wazne ze Pan K teraz niest nieskazitelny spolecznik roku - tak jak napisal ktos wczesniej zaslugi nie dla adekwatnej osoby. Tylko ciekawe ze Pan K wyrzuca dziewczyny do rozmow z agresywnymi klientami a sam sie zamyka u siebie. I to jest spolecznik roku ? ktory nie stanie w obronie tylko czmycha do pokoju żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nierozsądna 452 statuetki to kazdy potrafi trzymać już go jedna pani wytrenowala

Ja z kolezanka uwazamy ze K. to dobry chłop, prosty nieszkodzacy, dobrze sie sluchający góry. a to jest najwazniejsze pod sobą mieć "grzecznego misia"
oj widze ze wasz bierze sukces innych. prosta rada; jesli macie uklady i dobrze sie liżecie "ZŁOTĄ RĘKĘ" to i bez wyksztalcenia bez zbednych ceregieli możecie dochrapać się stanowiska i marnych srebrników. Nasz UGM jest w tym doskonaly
Oprócz OPS MAŁOMICE - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Oddzielnie czy razem
Jaki dochód ?
dochód z gospodarstwa rolnego a zmiana kryterium
Matka pobiła 4,5-miesięczne dziecko
dane osobowe
stały a dod.z tyt.samotnego wych.
donos na rodzinę
wyrównanie zasiłku stałego
Konkurs na systenta rodzyny
Zasiłek stały wypłacony w złej wysokości
Zasiłek rodzicielski 2016