organizacja pracy - pilne...
Re: organizacja pracy - pilne...
u mnie jest czasami problem z grafikiem na mc a co dopiero na 3mce.obojetnie czy wakacje czy rok szkolny w dni wolne pracujemy od 9 -21.najgorszy jest weekend pracujacy:(dni dni po 12godz i najczesciej zaraz po nim jeszcze nocka.u nas wszyscy pracuja z KP-2wychowawców na grupe
spotkałam się z tym że w dyrektor placówki decydował ile godzin dydaktycznych będzie miał pracownik z kp
a ile zostanie mu na inne sprawy
a ile zostanie mu na inne sprawy
U nas KP ma 33 godziny z dziećmi , reszta na inne sprawy.U nas grafik dla KN jest stały, mam go już kolejny rok, inny jest tylko w wakacje i ferie.Karta u nas nie ma nocek.
to nie produkcja ani akord iksiku,
nie mamy żadnych dodatków za świątka (za to kodeks gwarantuje nam 20% dodatek za godziny przepracowane w nocy, ale tylko za nie, nie stanowi to dodatku do całości wynagrodzenia)
nie mamy żadnych dodatków za świątka (za to kodeks gwarantuje nam 20% dodatek za godziny przepracowane w nocy, ale tylko za nie, nie stanowi to dodatku do całości wynagrodzenia)
Oprócz organizacja pracy - pilne... - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Pracownik socjalny w ŚDS
pracownik socjalny w placówce wielofunkyjnej
proszę wszystkich odwiedzających portal jaki jest u was system nagród?
Nasze domy - zamiast słów.
rozporządzenia dla placówek op-wych
Uposażenie terapeuty
pogrzeb dziecka - koszty!
WOLNE MIEJSCA W PLACÓWCE 0-18 OD PAŹDZIENIKA
Wykształcenie prac. socj.
dyżury nocne
Rodziny zastępcze
Grupa wsparcia dla rodziców dzieci w placówce opiekuńczo wychowawczej
dokumenty pedagoga
Koszty utrzymania dziecka w placówkach socjalizacyjnych?
koszt dziecka w świetlicy
Co nas budzi do życia - ranek z......