Organizacje Pozarządowe - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 05 sty 2014, 0:09

Jestem młodym pracownikiem ( Wrocław ), nie rozumiem zadań organizacji pozarządowych jak schroniska, noclegownie- ludzie bezdomni są upokażani, zeszmaceni,nie chcą tam się udać- nie ma pomocnej dloni - chcą zapytać co mają zrobić, wymagają od nich odpłatności i to nie małej, jak wiem każde miasto dotuje miejsca. Klijeńci się mnie pytają co mogą zrobić. Ja nie wiem co powiedzieć, aby nie stracili w zimie miejsca na głową.
~Tolko

Napisano: 05 sty 2014, 0:26

Spytaj kierownika
~Anna

Napisano: 07 sty 2014, 20:03

jeśli pracujesz w OPS to powinieneś wiedzieć co to są organizacje pozarządowe czyli społeczne, jeśli jesteś pracownikiem tej organizacji czy obserwatorem to najlepiej sięgnij po statut stowarzyszenia i tam masz wszystko.
~MAGDA11

Napisano: 09 sty 2014, 11:31

Wrocław stolica brata Alberta....
~tom

Napisano: 17 sty 2014, 23:49

Tolko, masz całkowitą rację co do twoich zastrzeżeń, a Magda 11, powinna odejść ze swojego stanowiska ponieważ jest \" betonem\". Udaje, lub nie jest osobą kompetentną, lub nieświadomą co sie dzieje w Schroniskach Brata Alberta.

Odpłatność dla bezdomnych, co to jest. Jak miasto ich dofinansowuje w milionach. O co chodzi!!! Czy Masz z tego korzyść z mijaniem się z prawdą!!!

Ludzie bezdomni są bezdomni i bardzo biedni i zależni od innych. Nikt im nie pomaga za darmo. Tylko liczą się pieniądze i na nich zarabiają bardzo, bardzo spore pieniądze.

Jeżeli nie, to proszę przykład, w jaki sposób i bez środków Państwa Jestem bardzo ciekawa.

Wszystko to PIC !!!!
~Mek

Napisano: 20 sty 2014, 11:50

Jeżeli uważasz, że na bezdomnych da się zarobić duże pieniądze to ..... załóż stowarzyszenie i zarabiaj.
Jakoś gminy nie bardzo chcą \"zarabiać\" prowadząc własne Noclegownie .

~herbi

Napisano: 20 sty 2014, 16:09

.
~.

Napisano: 26 sty 2014, 0:00

Ludzie bezdomni nie maja zadnego wsparcia. To jest pic .
~Mek

Napisano: 05 lut 2014, 10:31

głupoty opowiadasz
~tom

Napisano: 08 lut 2014, 1:58

Oczekuję, propozycji - ale w realnych. Nie bawmy się w pomoc, którego nie ma. Proszę TOM o działania w realu, a nie PIC ! Bradzo oczekuję na wpis, oraz gdzie pracujesz!!!
~MEK

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x