jak dla mnie to wydaje się że nic mi nie ubędzie jakbym wysłała te zaświadczenie.. dlaczego nie miałabym pomóc? przecież pracujemy w tej samej "branży" wiec jak któraś gmina mnie o to prosi to wysyłam ale tak naprawdę to robię to od razu jak wysyłam wniosek o podjęcie działań..... bo sama wiem ze kiedy nadchodzi czas żeby wydać decyzję uchylającą to te dokumenty są niezbędne ...brakpomysłu pisze:Otrzymałam pismo od organu właściwego dłużnika o przesłanie im kopii zaświadczeń o bezskuteczności egzekucji alimentów, na podstawie którego przyznano świadczenia z FA na okres 2018/2019. Poradźcie, czy mogę im przesłać te zaświadczenia, czy jeśli chcą coś takiego to powinni zwrócić się do komornika, nie wiem co robić-poradźcie????
Brawo beatab, takich ludzi więcej w tej branzy a łatwiej by się pracowało, skoro organ prosi to jest mu to niezbędne...chyba ze z nudów, hmmm.beatab pisze:jak dla mnie to wydaje się że nic mi nie ubędzie jakbym wysłała te zaświadczenie.. dlaczego nie miałabym pomóc? przecież pracujemy w tej samej "branży" wiec jak któraś gmina mnie o to prosi to wysyłam ale tak naprawdę to robię to od razu jak wysyłam wniosek o podjęcie działań..... bo sama wiem ze kiedy nadchodzi czas żeby wydać decyzję uchylającą to te dokumenty są niezbędne ...brakpomysłu pisze:Otrzymałam pismo od organu właściwego dłużnika o przesłanie im kopii zaświadczeń o bezskuteczności egzekucji alimentów, na podstawie którego przyznano świadczenia z FA na okres 2018/2019. Poradźcie, czy mogę im przesłać te zaświadczenia, czy jeśli chcą coś takiego to powinni zwrócić się do komornika, nie wiem co robić-poradźcie????
To tylko moje zdanie