IGCIA pisze:proste- jeśli rodzina ma ograniczone prawa r. to regularnie kontaktują się z nami kuratorzy, jestesmy małą gminą i wszyscy wszystko o sobie wiedzą :-0

Mnie od dawn dziwi że w jakimś systemie to nei jest wprowadzane i do weryfikacji
IGCIA pisze:proste- jeśli rodzina ma ograniczone prawa r. to regularnie kontaktują się z nami kuratorzy, jestesmy małą gminą i wszyscy wszystko o sobie wiedzą :-0
oświadczenie o numerze telefon było do starego rozporządzenia teraz nr jest wpisany na wniosku weic chyba nei bedzie juz potrzebneelena pisze:od kiedy są takie oświadczenia?????????
a to oświadczenie o nr tele też musi być???? bo mi ludzie zawsze na wnioski napisali nr tel i tyle...
Nie od poczatku przeciez teraz zmieniły sie przepisy weszłą od 1 stycznia 2015 roku w życie ustawa i nowe rozporządzenie z nowym wnioskiem i tylko do 1 stycznia tego rokupaweł91 pisze:a od kiedy są takie oświadczenia?? od kiedy musimy je brać?? od początku wejścia KRD? nigdy nie brałem tego :/
Ja uważam ze trzeba je braci dajemy do każdego wniosku dla dwojga rodzicówanka1234 pisze:to jak w końcu z tymi oświadczeniami o władzy rodzicielskiej? mamy je brać??? masakra....
ach te zmiany
Ty bo w jego imienu to realizujeszjaaaa pisze:moi drodzy, pytanie może trochę nie w temacie ale również istotne: chodzi o ART 10, ust 8: Wójt sporządza i uwierzytelnia kopie przedstawionych dokumentów" ---> czyli co? ja jako pracownik GOPSu który ma upoważnienie do prowadzenie KDR muszę latać z każdym ksero z wniosku KDR do Wójt by potwierdził zgodność?? sama nie mogę??