oznakowanie ubrań mieszkańca dps - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 maja 2013, 15:24

Witam
Zwracam sie do Was z pytaniem czy znacie jakiś trwały sposob znakowania ubrań mieszkańca. Jasne znamy pisak albo mieszkankę, która haftuje ale może ktoś z Was ma jakąś bardziej nowszą, esetyczniejszą i praktyczniejszą metodę znakowania ubrań ( np. z imieniem i nazwiskiem i adersem co jest cenną wiadomością, gdy mieszkaniec oddali się poza dom).
Dzięki za odpowiedzi
~Renia

Napisano: 08 maja 2013, 16:46

są firmy co takie metki drukują,
ale takie pełne dane naszyjesz również na skarpetkach mieszkańca?
~ruda

Napisano: 09 maja 2013, 12:21

Bez przesady. Nie. Chociaż z dośwaidczenia wiem, że bielizna, aparaty słuchowe i protezy zębowe są często tropione w dps.
Ale na poważnie. Wiem o tych specjalnych metkach ale czy ktoś z Was ma taki sprzęt, jak mu się sprwdza, jak odbierają to mieszkańcy.
~Renia

Napisano: 09 maja 2013, 15:03

to nie przesada, u nas mieszkańcy mają swoje ubrania od skarpetek po kurtkę, wszystko jest znakowane
~ruda

Napisano: 11 maja 2013, 18:00

A u mnie co byś nie oznakowała, jak byś to zrobiła to wypruwają, dlaczego nie wiem, chyba z upośledzenia to wynika, malo sobie to jeszcze koledze z pokoju, to my znów znakujemy a oni znów... jak przychodzi do kasacji to problem, czyje to jest i komu zdjąć ze stanu? ma ktoś patent na takich?
~mańka

Napisano: 15 maja 2019, 20:36

Polecam naprasowanki imienne, zamawiam z podpisane.pl
Potrzebna
Praktykant
Od: 15 maja 2019, 20:08
Zajmuję się: DPS

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x