pedofilia - HYdE PaRK

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]

Napisano: 21 paź 2013, 23:32

naucz sie czytać, miał poniżej 15 lat
~...

Napisano: 21 paź 2013, 23:33

~...
przeczytaj\" ty ktoś \"- kobieto co napisałaś i w jaki sposób:
Jestem nauczycielką , mam 30 lat i też mi się niektórzy uczniowie podobają 15-18 l.Czyli patrzysz na uczniów w kontekście pociągu seksualnego - no tak !- nie zaprzeczysz - skro takie masz odczucia-więc czemu pleciesz dalej w słowach typu.. i nie wyobrażam sobie , że mogłabym coś z nimi ....

a Ty wiesz - co Ty piszesz o sobie w tym momencie ?

No i temat przewodni zbudowany przez ciebie \" Pedofilia wśród grona pedagogicznego - incydent czy norma ... no proszę - to Ty masz wątpliwości - że to nie incydent -a już zjawisko ?
ok..posłucham ..
~emilka

Napisano: 21 paź 2013, 23:34

a nawet jak 18 lat to w/g ciebie etyczne, zwolnic taką rurę ze szkoły
~...

Napisano: 21 paź 2013, 23:38

Rurę trzeba zwolnić bo jako osoba starsza z wyższym pedagogicznym powinna dawać gów.niarzom przykład.
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 23:41

~ja [5 godzin temu]

Cała sprawa jest żenująca. 36 letnia nauczycielka okazała się pusz czalską lafi ryndą, mniej dojrzałą od swojego ucznia. Ona jest winna całej tej sytuacji. Aż tak słabo się szanowała, że dała się przele cieć gó wnia rzowi? Wstyd kobieto wstyd. Ukarać i to bardzo surowo. Nie wiem czy ktoś taki powinien mieć dziecko. Dla mnie to jest pedofil w spódnicy i tyle.

~...

Napisano: 21 paź 2013, 23:43

Nie ma słabych uczniów. Są tylko źli nauczyciele.
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 23:52

oraz Adam, który straszy z lodówki!
~widz

Napisano: 21 paź 2013, 23:55

Na imię mi Legion bo jest nas wielu.
~Adam

Napisano: 21 paź 2013, 23:57

taki ważny temat socjalny a zasłona spuszczona
~...

Strona 2 z 4    [ Posty: 32 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem