Co nam szykują narodowcy i środowiska prawicowe na 11 listopada? - HYdE PaRK

Strona 1 z 24    [ Posty: 234 ]

Napisano: 25 paź 2013, 0:38

Nasze święto zbiegnie się ze szczytem klimatycznym.
Co szykuje na ten dzień sfora PiSowska?
Czym zaskoczymy cywilizowany świat?
Ilu młodych panów w kominiarkach i szalikach klubowych najedzie stolicę? Ile aut spłonie?
Ile koktajli Mołotowa poleci w stronę policji?

https://www.wprost.pl/F/pic.php?T=news&P ... 70=1&brt=1
~Adam

Napisano: 25 paź 2013, 3:25

Wiem, że 11 listopada to najważniejsze ze świąt państwowych w Polsce - odzyskanie niepodległości po 123 latach rozbiorów oraz nie istnienia Polski na mapie Europy.

Wiem również, że ten szczyt klimatyczny mógł być zorganizowany w innym terminie - strona Polska miała do wyboru również inny termin. Rząd RP postanowił jednak zorganizować szczyt klimatyczny w Warszawie w dniu obchodów Narodowego Święta Niepodległości,

Skandaliczna decyzja moim zdaniem. Celowa socjotechniczna ingerencja w obchody Narodowego Dnia Niepodległości w Polsce.

~Machiavelli

Napisano: 25 paź 2013, 14:21

My i tak nie potrafimy obchodzić tego święta. My nie świętujemy tylko protestujemy i robimy burdy.
~Adam

Napisano: 25 paź 2013, 18:04

Burdy tego dnia robią wyłącznie lewacy. Gdyby to tałatajstwo zostało w domach to świętowanie odbyłoby się godnie i bez zamieszek. Ale lewactwo nie może żyć bez pana, dlatego napadają na ludzi, którzy świętują odzyskanie niepodległości. W zeszłym roku rodzime lewactwo zaprosiło lewactwo z Niemiec z bejsbolami i kastetami.
Tak więc lewactwo wszczyna burdy a potem za pomocą swoich tub mendialnych lamentują, że prawica nie potrafi świętować. Skąd lewactwo czerpie wzorce? Ano był kiedyś taki narodowy socjalista co to przebrał swoich w polskie mundury i zaatakował radiostację by później mówić, że ruszył bronić demokracji.
~wiktor

Napisano: 25 paź 2013, 19:00

wpis wiktorka to stek kłamstw chorego z nienawiści człowieka!
~janek

Napisano: 25 paź 2013, 20:19

Naprawdę Janek uważasz, że kłamię? No to proszę, oto dowód:

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 90547.html

Chyba nie posądzasz TVN-u o prawicowość?
~wiktor

Napisano: 25 paź 2013, 20:21

Jeśli posługiwanie się faktami to nienawiść, to nareszcie jest jasne dlaczego Macierewicza oskarża się tak często o nienawiść.
~wiktor

Napisano: 25 paź 2013, 23:10

no ~wiktor jestem po wrażeniem
data publikacji materiału wklejonego przez ~wiktora
\"14 listopada 2011, 14:38\"

to sie nazywa prawicowa prawdomyslność
q.rwa
~wiktor szacun za manipulację wiadomościami
~chaos....

Napisano: 25 paź 2013, 23:17

Rzeczywiście błędnie podałem, że to było rok temu. Faktem jest, że dwa lata. Jednak nic nie zmienia tego, że lewactwo polskie sprzymierzyło się z lewactwem niemieckim, by zakłócić uroczystości rocznicowe.
~wiktor

Napisano: 26 paź 2013, 14:29

Ciekawe z kim PiSowska sfora sprzymierzy się 11 listopada? Stawiam na kiboli i moherów.
~Adam

Strona 1 z 24    [ Posty: 234 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x