Pensja

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Adaś

Pensja

Post autor: ~Adaś »

ile będziecie zarabiać od 01.01.2014r.?
ja starszy wychowawca 2400brutto
~Daria

Re: Pensja

Post autor: ~Daria »

ja wychowawca 2200brutto
niestety pensja będzie niższa,mieliśmy zamiar iść do sądu, ale gdzie inna pracę znaleźć?
jak żyć panie dyrektorze jak żyć...za taką małą kasę?
~Anna

Post autor: ~Anna »

nie straszcie ludzi! Nie mogą Wam zmniejszyć pensji zasadniczej!
~OLA

Post autor: ~OLA »

Aniu a na jakiej podstawie twierdzisz że nie możesz zmienić pensji zasadniczej?
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Obawiam się Aniu, że mogą. U mnie wszyscy zostali na zasadniczych takie jakie mieli. Wiem, że w innych powiatach jest różnie tj.: bez zmian, bez zmian plus premia lub obniżenie. Niestety obawiam się, że to nie koniec wykańczania placówek. Mam nadzieję, iż informacje z Podkarpacia od moich znajomych okażą się błędne. Przeprowadziłem rozmowę telefoniczną z ministerstwem i nie jestem optymistą. Coś więcej w przyszłym tygodniu.
~Gościu

Post autor: ~Gościu »

Teraz nie moga, ale po 2 stycznia raczej mogą
~Marcin

Tak jak pisałem powyżej ja zrobiłem po staremu. Wiem, że niektórzy dyrektorzy robią to inaczej. Pożyjemy zobaczymy. Ministerstwo jak zwykle umyło rączki. Wykonajcie do nich telefon z pytanie o ustalenie wysokości wynagrodzenia a usłyszycie, że to kwestia powiatu.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Marcin a ile u Ciebie dyplomowany na rekę dostanie po 1 stycznia 14r. średnio?
Kasia
~Gościu

Post autor: ~Gościu »

Jesli z utrzymaną zasadniczą to pewnie 3109 plus wysługa minus ok. 30 %. Tak to chyba wychodzi
~Marcin

Dokładnie nie mogę napisać bo nie mam dostępu do wyliczeń. Brutto mają 3109 zasadniczej plus 20% stażu i dodatek za godziny nocne tj. 15% stawki godzinowej liczone od zasadniczej a nie od najniższej krajowej. Mogę poprosić księgową o wyliczenie i podam za jakiś czas.
ODPOWIEDZ