Pensja
Re: Pensja
ja wychowawca 2200brutto
niestety pensja będzie niższa,mieliśmy zamiar iść do sądu, ale gdzie inna pracę znaleźć?
jak żyć panie dyrektorze jak żyć...za taką małą kasę?
niestety pensja będzie niższa,mieliśmy zamiar iść do sądu, ale gdzie inna pracę znaleźć?
jak żyć panie dyrektorze jak żyć...za taką małą kasę?
Aniu a na jakiej podstawie twierdzisz że nie możesz zmienić pensji zasadniczej?
Obawiam się Aniu, że mogą. U mnie wszyscy zostali na zasadniczych takie jakie mieli. Wiem, że w innych powiatach jest różnie tj.: bez zmian, bez zmian plus premia lub obniżenie. Niestety obawiam się, że to nie koniec wykańczania placówek. Mam nadzieję, iż informacje z Podkarpacia od moich znajomych okażą się błędne. Przeprowadziłem rozmowę telefoniczną z ministerstwem i nie jestem optymistą. Coś więcej w przyszłym tygodniu.
Tak jak pisałem powyżej ja zrobiłem po staremu. Wiem, że niektórzy dyrektorzy robią to inaczej. Pożyjemy zobaczymy. Ministerstwo jak zwykle umyło rączki. Wykonajcie do nich telefon z pytanie o ustalenie wysokości wynagrodzenia a usłyszycie, że to kwestia powiatu.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jesli z utrzymaną zasadniczą to pewnie 3109 plus wysługa minus ok. 30 %. Tak to chyba wychodzi
Dokładnie nie mogę napisać bo nie mam dostępu do wyliczeń. Brutto mają 3109 zasadniczej plus 20% stażu i dodatek za godziny nocne tj. 15% stawki godzinowej liczone od zasadniczej a nie od najniższej krajowej. Mogę poprosić księgową o wyliczenie i podam za jakiś czas.
Oprócz Pensja - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
zwiększeni etatów a niepełnosprawnośc wychowanków
plan
decyzja Trybunału Konstytucyjnego
Skierowanie dziecka cudzoziemca do placówki
Arkusze obserwacji pedagogicznych
Plan pracy z rodziną !!!
zapłata za 1.01.2014r.
informacja o zmianie warunków pracy 2 styczeń
Koliberka
dowóz uciekiniera z MOW
3 wolne miejsca dla maluchów w RDD - dolnośląskie
NUDAA
Nagroda jubieuszowa dla prac socjalnego
umieszczenie dziecka przez sąd w rodzinie zaprzyjaźnionej
kontrakt z pełnoletnim wychowankiem
Szkolenie-Public relations 2.0. Tworzenie reputacji i zarządzanie jej wzrostem przy wykorzystaniu mediów społecznościowych.